• Nema predloga

Draginja Đurić – Bankar godine

Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa proglašena je sinoć po izboru Ekonomist media grupe drugi put za redom za „Bankara godine“. Nagrada „Bankar godine“, ustanovljena 2006. godine i dodeljuje se za najbolje poslovne rezultate u protekloj godini, etično poslovanje, odnos prema konkurenciji i klijentima, kao i celokupan imidž lidera u sferi bankarstva.

„Ova nagrada mi čini posebno zadovoljstvo, jer smo je dobili u ovoj godini koja je bila vrlo teška. Drago mi je što je Ekonomist media grupa prepoznala doprinos koji je Banca Intesa dala srpskoj privredi i celokupnoj društvenoj zajednici. U ime najbližih saradnika i tri hiljade zaposlenih zahvaljujem se žiriju što mi je po drugi put dodelio ovo prestižno priznanje", izjavila je Đurić.

Po kriterijumima Ekonomist media groupe priznanje za ličnost koja je najviše doprinela reformama i ublažavanju posledica ekonomske krize pripalo je Radovanu Jelašiću, guverneru Narodne banke Srbije, nagrada Biznis lider godine kompaniji Titan, dok je za najbolji projekat korporativne društvene odgovornosti nagradu dobio US Steel Srbija.

Chat