• Nema predloga

Draginja Đurić proglašena za bankara godine

Ekonomist Media grupa proglasila je Draginju Đurić, predsednicu IO Banca Intesa „Bankarom godine“ u 2008. Kako se navodi u obrazloženju žirija, cilj nagrade je da doprinese podizanju opšteg standarda bankarskog poslovanja, a ove godine nagrada ima specifičnu težinu, zbog finansijske krize sa kojom se suočava ceo svet.

Ekonomist Media grupa proglasila je Draginju Đurić, predsednicu IO Banca Intesa „Bankarom godine“ u 2008. Kako se navodi u obrazloženju žirija, cilj nagrade je da doprinese podizanju opšteg standarda bankarskog poslovanja, a ove godine nagrada ima specifičnu težinu, zbog finansijske krize sa kojom se suočava ceo svet. Priznanje za najuspešnijeg bankara dodeljuje se treću godinu za redom, dok su ove godine, po prvi put, priznanja uručena i najuspešnijim kompanijama.

 „Ovu nagradu doživljavam pre svega kao priznanje Banca Intesi na čijem čelu se nalazim već sedam godina, a koja je danas lider po svim relevantnim parametrima uspešnog poslovanja. Priznanja su uvek dodatni motiv da nastavimo sa daljim uspesima koje merimo ne samo odličnim finansijskim rezultatima, već i kontinuiranim zalaganjem da kao društveno odgovorna kompanija u što većoj meri doprinesemo razvoju i boljitku čitave društvene zajednice.“, rekla je ovim povodom Draginja Đurić, predsednica IO Banca Intesa.

Chat