• Nema predloga

Naša kartica proglašena najinovativnijom

Maestro PayPass gift kartica Banca Intesa proglašena je najboljim i najinovativnijim kartičarskim proizvodom u 2008. godini na devetoj međunarodnoj konferenciji o bankarskim tehnologijama „Technobank“ ovog meseca u Beogradu.

U konkurenciji od preko 40 kompanija, koje su nominovale svoja vrhunska dostignuća u oblasti kartičarstva, Banca Intesa je nagrađena prestižnim Oscard priznanjem koje je primio Sejad Šehić, direktor Odeljenja za platne kartice, POS terminale i bankomate.

U saradnji sa kompanijom MasterCard i tržnim centrom Delta City, Banca Intesa je decembra prošle godine izdala prvu Maestro PayPass gift karticu za tržište Srbije i region Jugoistočne Evrope, koja korisnicima sem udobne kupovine omogućava i niz popusta i pogodnosti na više od 50 prodajnih mesta u Delta City tržnom centru.

Ove dopunjive poklon kartice su jedinstvene po tome što imaju ugrađenu najsavremeniju beskontaktnu Maestro®PayPass™ tehnologiju koja omogućava najbrže plaćanje na veoma bezbedan način. Kartica je dostupna svim punoletnim građanima u 40 ekspozitura Banca Intesa u najvećim gradovima Srbije. Minimalan iznos uplate prilikom kupovine kartice je 2000 dinara, ali se kartica može stalno dopunjavati bilo kojim iznosom u svakoj od 230 ekspozitura Banca Intesa širom Srbije.

Chat