• Nema predloga

Proglašeni dobitnici nagradne igre "Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo™."

Banca Intesa je proglasila dobitnike nagradne igre ,,Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo™’’, koji će imati priliku da budu deo jedinstvenog fudbalskog spektakla i da dožive neprocenjivo iskustvo.

Petoro srećnih dobitnika osvojilo je prvu nagradu - paket aranžman „Put na utakmicu UEFA Champions League“ za dve osobe, koji uključuje avio prevoz, hotelski smeštaj, polisu putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana, kao i ulaznice za jednu od pet utakmica UEFA Champions League, koje će do kraja godine biti odigrane u Atini, Milanu, Madridu, Valensiji i Amsterdamu. Ulaznice za utakmice obezbedio je Mastercard, zvanični sponzor UEFA Champions League. Pored toga, dodeljeno je i pet drugih i pet trećih nagrada - smart TV uređaja i vaučera za kupovinu sportske opreme.

U nagradnoj igri učestvovali su svi korisnici Banca Intesa Mastercard® kreditnih kartica za fizička lica koji su u periodu od 02.10. do 29.10.2019. godine svojom karticom izvršili najmanje jednu pojedinačnu transakciju na prodajnom mestu, putem Online kupovine ili podizanjem novca na bankomatu na teritoriji Republike Srbije u vrednosti od minimum 3.000 dinara, odnosno minimum 25 evra u inostranstvu.

Chat