• Nema predloga

Klijenti Banca Intesa uživali su u jedinstvenom golf iskustvu

U prijatnom ambijentu Golf kluba na Adi Ciganliji održan je Banca Intesa Visa Infinite Golf Challenge turnir, u saradnji sa Golf klubom Beograda.

U prijatnom ambijentu Golf kluba na Adi Ciganliji održan je Banca Intesa Visa Infinite Golf Challenge turnir, u saradnji sa Golf klubom Beograda. Članovi Kluba, kao i klijenti Banke imali su priliku da uživaju u jedinstvenom golf iskustvu.

Najbolji učesnici turnira su dobili nagrade koje su im uručili direktor Sektora za PR i marketing komunikacije Sandra Lazarević i direktor Sektora za poslovanje sa affluent i privatnim klijentima Mirjana Pavlović.

Banca Intesa Visa Infinite je najprestižnija platna kartica na tržištu. Kreirana je tako da
zadovoljava sve potrebe najzahtevnijih klijenata kojima obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa. Banca Namenjena je, pre svega, korisnicima koji često putuju s obzirom na to da im omogućava neograničen pristup VIP salonima na aerodromima širom sveta, korišćenje „brze trake“ i brzog „ček in-a“, globalno putno osiguranje za celu porodicu, posebne pogodnosti u najelitnijim hotelima širom sveta, pokriće za nenadane troškove i pomoć na putu, na teritoriji Srbije i Evrope, kao i pomoći u kući za više vrsta asistencija.

Banca Intesa Visa Infinite kartica obezbeđuje i osiguranje kupljenog proizvoda od krađe, gubitka ili oštećenja, produženu garanciju trgovca nakon isteka fabričke garancije, pravne konsultacije i hitnu medicinsku pomoć, ali i popuste na brojnim prodajnim mestima u Srbiji.

Korisnici Visa Infinite kartice sve navedene privilegije u zemlji i inostranstvu mogu da koriste bez ikakve naknade.

Chat