• Nema predloga

Banca Intesa i Intesa Leasing i ove godine na Salonu automobila

Banca Intesa i Intesa Leasing predstaviće svoje ponude za kupovinu vozila posetiocima 54. Salona automobila u Beogradu, koji će biti održan od 22. do 31. marta.

Banca Intesa i Intesa Leasing predstaviće svoje ponude za kupovinu vozila posetiocima 54. Salona automobila u Beogradu, koji će biti održan od 22. do 31. marta.

Kako bi kupovinu vozila učinila maksimalno brzom i jednostavnom i svojim klijentima obezbedila unapređeno korisničko iskustvo, kompanija Intesa Leasing je razvila savremenu WEB aplikaciju koju će po prvi put kupcima predstaviti na sajmu automobila. Zahvaljujući ovom inovativnom prodajnom pristupu, sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici koji žele da obezbede finansiranje novih putničkih i komercijalnih vozila do 30.000 evra će moći da dobiju odgovor na podneti zahtev u roku od svega nekoliko minuta. Za odobrenje zahteva nije potrebna nikakva dokumentacija, već samo matični broj, a klijenti će na licu mesta dobiti i odštampanu potvrdu o odobrenju, koja im može biti i poslata mejlom.

Kada je reč o ponudi Banca Intesa, građanima je na raspolaganju kredit za kupovinu novih i polovnih vozila od pravnih i fizičkih lica indeksiran u evrima, koji se odobrava sa fiksnom godišnjom kamatnom stopom koja se kreće od 4,50 odsto i periodom otplate od 18 do 84 meseca. Iznos kredita je od 2.000 do 30.000 evra za kupovinu od pravnih lica, odnosno od 2.000 do 13.400 evra za kupovinu od fizičkih lica i može se uvećati za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija, odnosno za iznos poreza za prenos apsolutnih prava u slučaju kupovine od fizičkih lica. Kredit je dostupan uz učešće od minimum 30 odsto od bruto vrednosti kredita.

Chat