• Nema predloga

Banca Intesa uvela u ponudu Visa Infinite debitnu karticu

Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Visa uvela u ponudu Visa Infinite premium debitnu karticu, najekskluzivniju platnu karticu na tržištu Srbije i jednu od najprestižnijih na svetu.

Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Visa uvela u ponudu Visa Infinite premium debitnu karticu, najekskluzivniju platnu karticu na tržištu Srbije i jednu od najprestižnijih na svetu.

Banca Intesa Visa Infinite kartica kreirana je na način da odgovori na potrebe najzahtevnijih klijenata kojima obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa. Među njima se posebno izdvaja usluga ličnog konsijerža koji je korisnicima kartice na raspolaganju 24 časa dnevno kao pomoć u organizaciji putovanja, rezervaciji smeštaja u luksuznim hotelima i karata za najtraženije kulturne i sportske događaje, ali i u obezbeđivanju pristupa prodavnicama van radnog vremena.

Banca Intesa Visa Infinite kartica namenjena je korisnicima koji dosta vremena provode na putovanjima, imajući u vidu da im bez naknade omogućava neograničen pristup VIP salonima na aerodromima širom sveta, korišćenje „brze trake“ i brzog „ček in-a“, globalno putno osiguranje za celu porodicu, posebne pogodnosti u najelitnijim hotelima širom sveta, kao i pokriće za nenadane troškove na putu. Takođe, ova jedinstvena kartica obezbeđuje osiguranje kupljenog proizvoda od krađe, gubitka ili oštećenja, produženu garanciju trgovca nakon isteka fabričke garancije, pravne konsultacije i hitnu medicinsku pomoć, ali i popuste na brojnim prodajnim mestima u Srbiji. Pored ovih funkcionalnosti, Banca Intesa je za korisnike Visa Infinite kartice obezbedila i dodatne pogodnosti u vidu pomoći na putu na teritoriji Srbije i Evrope, kao i pomoći u kući za više vrsta asistencija.

Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od 21,5 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,9 odsto u broju transakcija i sa 27,9 odsto u prometu platnim karticama u zemlji, odnosno sa 35,5 odsto u broju transakcija i sa 27,9 odsto u prometu platnim karticama u inostranstvu.

Chat