• Nema predloga

Specijalno VIRTUS priznanje za Banca Intesa

Banca Intesa je dobila specijalnu VIRTUS nagradu za volontiranje koju dodeljuje Trag fondacija, uz podršku Evropske unije i fondacije Čarls Stjuart Mot.

Banca Intesa je dobila specijalnu VIRTUS nagradu za volontiranje koju dodeljuje Trag fondacija, uz podršku Evropske unije i fondacije Čarls Stjuart Mot.

Ovo renomirano nacionalno priznanje ukazano je banci za realizaciju koordiniranih projekata i aktivnosti u okviru programa korporativnog volonterstva „Intesa od srca” tokom prethodne godine. Program je uključio projekat finansijske edukacije najmlađih „Znati štedeti”, humanitarni projekat podrške mališanima bez roditeljskog staranja „BIB bend svira za decu”, Volonterski dan tokom kojeg su zaposleni čistili obalu Gružanskog jezera, kao i rezultate individualnog volonterskog angažmana zaposlenih.

VIRTUS nagrade, koje Trag fondacija ove godine dodeljuje po 11 put, ukazuju se sa ciljem promovisanja filantropije i inovativne društveno odgovorne prakse u Srbiji, kao i afirmisanja organizacija koje na najsveobuhvatniji i najefektniji način podržavaju neprofitne inicijative i organizacije i motivišu druge na društveno odgovorno angažovanje.

Trag fondacija prethodno je tri puta prepoznala značaj društveno odgovornog delovanja Banca Intesa. Banka je dobila VIRTUS zahvalnicu za doprinos razvoju filantropije u Srbiji 2016. godine, VIRTUS priznanje u kategoriji volontiranje zaposlenih 2014. godine, kao i VIRTUS nagradu za podršku najinovativnijem projektu za inicijativu zaštite kulturno-istorijske baštine „Mesto koje volim“ 2013. godine.

Chat