• Nema predloga

Banca Intesa i ove godine ponela titulu najbolje banke u Srbiji

Renomirani međunarodni finansijski časopis Global Finance dodelio je Banca Intesa nagradu za „Najbolju banku u Srbiji“ u 2018. godini. 

Renomirani međunarodni finansijski časopis Global Finance dodelio je Banca Intesa nagradu za „Najbolju banku u Srbiji“ u 2018. godini.

Prema rečima uredništva magazina, priznanja su ukazana najuspešnijim bankama u 150 zemalja širom sveta, koje su sa velikom pažnjom odgovarale na potrebe svojih klijenata i zabeležile poboljšanje poslovnih rezultata. Prilikom selekcije, uredništvo se upravljalo nizom kriterijuma uključujući rast aktive, inovativnost proizvoda i razvoj poslovanja, oslanjajući se i na ocene finansijskih analitičara i mišljenje bankarskih konsultanata i predstavnika korporativnog sektora.

Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije u pogledu svih najvažnijih pokazatelja uspešnosti poslovanja - ukupne aktive, kapitala, kredita i depozita klijenata. Banka posluje sa 1,38 miliona klijenata putem mreže od 158 ekspozitura širom zemlje, a ima i najrazvijeniju mrežu POS terminala i bankomata u Srbiji.

Magazin Global Finance, sa sedištem u Njujorku i kancelarijama u Londonu i Milanu, osnovan je 1987. godine. Časopis se izdaje na mesečnom nivou u tiražu od oko 50.000 primeraka i ima čitaoce u 163 zemlje, uključujući izvršne i finansijske direktore vodećih multinacionalnih kompanija i finansijskih institucija.

Chat