• Nema predloga

Banca Intesa lider u odobravanju stambenih kredita

Banca Intesa je tokom 2017. godine realizovala 2.377 stambenih kredita u ukupnoj vrednosti od gotovo 105 milona evra.

Banca Intesa je tokom 2017. godine realizovala 2.377 stambenih kredita u ukupnoj vrednosti od gotovo 105 milona evra. U poređenju sa rezultatima na kraju 2016. godine banka je ostvarila rast od 45 odsto, dok je tržišno učešće u novim plasiranim kreditima dostiglo čak 30 odsto. Trend međugodišnjeg rasta plasmana za više od 40 odsto i u broju i u iznosu odobrenih stambenih kredita, nastavljen je treću godinu za redom, a Banca Intesa je još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju u segmentu stambenog kreditiranja.

Dobre rezultate u plasmanima stambenih kredita banka temelji na atraktivnim uslovima, stalnom praćenju potreba klijenata ali i fleksibilnosti da svoju ponudu kontinuirano unapređuje uvažavajući njihova očekivanja, kao i tržišne trendove.

Kako bi što većem broju građana koji se pripremaju za rešavanje jednog od najvažnijih životnih pitanja pružila podršku i olakšala kupovinu i opremanje stana, banka je kreirala specijalnu ponudu koja važi do 31. marta ove godine. Posebne pogodnosti odnose se na stambene kredite indeksirane u evrima uz koje građani imaju na raspolaganju i gotovinski kredit za opremanje stambenog prostora sa fiksnom kamatnom stopom koja iznosi 7,99 odsto na godišnjem nivou i rokom otplate od 18 meseci do 84 meseca, bez naknade za obradu kredita.

Chat