• Nema predloga

Lakše do američke vize uz Banca Intesa Beograd

Svi zainteresovani građani za američke vize, mogu od ove nedelje u Banca Intesa Beograd kupiti PIN broj za pristup Info servisu američke ambasade.

Svi zainteresovani građani za američke vize, mogu od ove nedelje u Banca Intesa Beograd kupiti PIN broj za pristup Info servisu američke ambasade. PIN broj se može kupiti na svakom šalteru Banca Intesa Beograd. Posle 24h od kupovine u Banca Intesa Beograd, PIN broj postaje aktivan i pomoću njega se može pozvati info servis američke ambasade, radi dobijanja potrebnih informacija ili zakazivanja termina za razgovor u Ambasadi zbog dobijanja vize i tako izbeći čekanje u redu. Cena Pin broja je 10 dolara u dinarskoj protivvrednosti, a Banca Intesa Beograd ne naplaćuje posebnu proviziju od građana za ovu uslugu.Info servisu za američke vize mogu pristupiti i korisnici platnih kartica, u kom slučaju usluga košta 15 dolara. Info servis ove ambasade dnevno kontaktira od 50 do 100 građana.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)