• Nema predloga

Banca Intesa nagrađena sa tri internacionalna priznanja

Banca Intesa je na osnovu rangiranja londonskog finansijskog magazina „Finance Central Europe“ i inostranih konsultanskih kuća, nagrađena sa tri prestižna internacionalna priznanja za 2008. godinu.

Banca Intesa je na osnovu rangiranja  londonskog finansijskog magazina „Finance Central Europe“ i inostranih konsultanskih kuća, nagrađena sa tri prestižna internacionalna priznanja za 2008. godinu. U  konkurenciji domaćih i stranih banaka iz regiona jugoistočne Evrope, a na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata, Banca Intesa je ocenjena kao najbolja banka srednje veličine u jugostočnoj Evropi i najbolja banka u Srbiji, a za najboljeg bankara godine u Srbiji proglašena je Draginja Đurić, predsednica Izvršnog odbora Banca Intesa.

Magazin „Finance Central Europe“ je rangiranje vršio na osnovu analiza godišnjih rezultata poslovanja banaka iz regiona jugoistočne Evrope koji obuhvata: Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Bugarsku, Grčku, Moldaviju, Rumuniju, BJR Makedoniju, Srbiju, Crnu Goru, Tursku i Sloveniju.

Chat