• Nema predloga

NOVA USLUGA - KUPOVINA VAUČERA ZA DOPUNU PRE-PAID KARTICA 063 MREŽE MOBTELA-a NA BANKOMATIMA I ŠALTERIMA Banca Intesa Beograd

Banca Intesa Beograd od danas (ponedeljak) - 10.11.2003. godine, uvodi novu uslugu - kupovinu vaučera za dopunu pre-paid kartica 063 mreže Mobtel-a i to na bankomatima, ali i na šalterima Banca Intesa Beograd.

Banca Intesa Beograd od danas (ponedeljak) - 10.11.2003. godine, uvodi novu uslugu -  kupovinu vaučera za dopunu pre-paid kartica 063 mreže Mobtel-a i to na bankomatima, ali  i na šalterima Banca Intesa Beograd.

Kupovina na bankomatima

Svi korisnici MasterCard i Maestro kartica Banca Intesa Beograd mogu kupiti vaučer za dopunu na 50 bankomata ove banke širom Srbije, od kojih je 20 instalirano  u Beogradu. Saradnjom Banca Intesa Beograd i Astra Simita realizovan je prvi servis ove vrste u zemlji. Na ovaj način korisnici kartica Banca Intesa Beograd  i pretplatnici 063 pre-paid mreže mogu vaučere za dopunu da kupuju 24h sata dnevno po zvaničnim cenama Mobtela uvećanim za 1%troškova, što iznosi: 222,50 din, 555,5 din i 1111din,  i znatno je povoljnije nego na mnogim  prodajnim mestima .  Želja obe strane je bila da svojim korisnicima omogući viši nivo usluga korišćenjem savremene tehnologije. Vlasnici kartica Banca Intesa Beograd dobijaju još jednu pogodnost, čime kartice ove banke imaju sve veću vrednost za korisnika i potvrđuju da su najbolji proizvod te vrste na tržištu. Afirmaciji ove potpuno nove usluge na našem tržištu,  doprinosi  činjenica da Banca Intesa Beograd ima najširu mrežu bankomata u Republici, koja se konstantno širi.
Korisnik kartice Banca Intesa Beograd, posle prijavljivanja na bankomat, na meniju  pored već postojećih može izabrati i opciju: dopuna pre-paid računa  Mobtela, posle čega se opredeljuje za jedan od  3 novčana iznosa: 220,00; 550,00 i 1100,00din. Izborom jednog od ponuđenih iznosa, sredstva na računu se umanjuju, a iz bankomata se pojavljuje uputstvo sa  brojem za dopunu.

Kupovina na šalterima Banca Intesa Beograd

Pored kupovine putem bankomata vaučer za dopunu mogu da  kupe svi građani  i na šalterima Banca Intesa Beograd, u 150  organizacionih jedinica. Time građani dobijaju ukupno 200 novih prodajnih mesta u Beogradu i širom Srbije, na kojima pored obavljanja bankarskih poslova mogu kupiti vaučere za dopunu pre-paid kartica 063 mreže Mobtela. 
Svaki građanin koji želi na ovaj način da kupi vaučer za dopunu, na šalteru Banca Intesa Beograd uplaćuje željenu sumu i dobija od službenika PIN (zaštićene) koverte, koje sadrže tajni broj.


Chat