• Nema predloga

Širenje poslovne mreže Banca Intesa Beograd

Banca Intesa Beograd u poslednje dve godine intenzivno razvija svoju mrežu, zahvaljujući čemu danas ima 150 organizacionih jedinica, u više od 100 gradova Srbije.

Banca Intesa Beograd u poslednje dve godine intenzivno razvija svoju mrežu, zahvaljujući čemu danas ima 150 organizacionih jedinica, u više od 100 gradova Srbije. I dalje se  konstantno  širi mreža, posebno zbog intenziviranja rada sa stanovništvom, odnosno bolje dostupnosti fizičkim licima.

Banca Intesa Beograd je 15. oktobra  2003. godine otvorila novu ekspozituru u Beogradu, u ulici Kralja Milana br. 23.
U novootvorenoj ekspozituri obavljaju se poslovi platnog prometa i poslovi sa stanovništvom, a na ovoj lokaciji građani će moći da koristite usluge još jednog bankomata Banca Intesa Beograd, 24 časa dnevno. Ekspozitura je radnim danima otvorena od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova.

Početkom oktobra počela je sa radom i ekspozitura na Zlatiboru, u  okviru hotela «Palisad», gde je postavljen i bankomat Banca Intesa Beograd.

Do kraja oktobra biće otvorena i ekspozitura u Nišu , u okviru tržnog centra u naselju Duvanište III – Bulevar Sretena Mladenovića bb. To  je druga ekspozitura koju Banca Intesa Beograd otvara u Nišu, pored ekspoziture u poslovnoj zgradi na Trgu Sinđelića br. 18. Pripreme za otvaranje  novog  MAXI supermarketa u Nišu, na ovoj istoj lokaciji se privode kraju, tako da se planira istovremeno otvaranje  i MAXI supermarketa i ekspozitura Banca Intesa Beograd.


Chat