• Nema predloga

90 DANA- MAESTRO KARTICA

Banca Intesa Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima obezbedila je vlasnicima Maestro platne kartice Banca Intesa Beograd odloženo plaćanje na 90 dana.

Banca Intesa Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima obezbedila je vlasnicima Maestro platne kartice Banca Intesa Beograd odloženo plaćanje na 90 dana. Korisnici Maestro kartice Banca Intesa Beograd u svim Maxi supermarketima u Beogradu i unutrašnjosti mogu da plaćaju odloženo na 90 dana, što predstavlja ubedljivo najduži rok odloženog plaćanja u maloprodaji.

Kako do Maestro kartice?

U cilju što lakšeg i bržeg izdavanja Maestro kartice Banca Intesa Beograd je maksimalno pojednostavila proceduru izdavanja platne kartica, a troškovi izdavanja kartice su 120 dinara.

Šta omogućuju Maestro kartica?

  • Maestro kartica je međunarodnog karaktera (može se koristiti na 30 miliona prodajnih mesta širom sveta koje imaju oznaku Mestro),
  • Omogućuje odloženo plaćanje na 30 dana u zemlji,
  • Dozvoljava  prekoračenje u visini plate,
  • Omogućuje odloženo plaćanje na 90 dana u svim Maxi supermarketima.

Statistike Banca Intesa Beograd pokazuju da je odloženo plaćanje najekonomičniji i najzastupljeniji način plaćanja. Od trenutka uvođenja Maestro debitnih kartica i obezbeđivanja odloženog plaćanja od 30 dana broj izdatih kartica se povećavao iz meseca u mesec – od početka ove godine izdato je više od 12.000 Maestro debitnih kartica.


Chat