• Nema predloga

Laki Keš – najbrži i najlakši način da se dođe do keša

Banca Intesa Beograd je svim građanima, bilo da su oni njeni klijenti ili ne, obezbedila mogućnost da na najbrži i najlakši način dođu do keša, sa novim gotovinskim kreditom – Laki Keš.
Za ovaj kredit nisu potrebni žiranti, depozit, učešće, kao ni administrativna zabrana, a ne obračunava se ni naknada za obradu kreditnog zahteva. Građani imaju maksimalnu fleksibilnost pri određivanju visine rate.

Banca Intesa Beograd je svim građanima, bilo da su oni njeni klijenti ili ne, obezbedila mogućnost da na najbrži i najlakši način dođu do keša, sa novim gotovinskim kreditom – Laki Keš.

Za ovaj kredit nisu potrebni žiranti, depozit, učešće, kao ni administrativna zabrana, a ne obračunava se ni naknada za obradu kreditnog zahteva.

Građani imaju maksimalnu fleksibilnost pri određivanju visine rate, tako da svako može naspram svojih mogućnosti da odredi koliko može mesečno da izdvaja, a radnici Banke će mu pomoći da izabere najadekvatniji iznos kredita.

Iznos kredita koji mogu podići je od 300 do 3.000 evra, sa rokom otplate od 12, 18 ili 24 meseca uz efektivnu kamatnu stopu do 23% na godišnjem nivou na ostatak duga.

Procedura je izuzetno jednostavna i brza. Potrebno je samo da ponesu ličnu kartu i dođu u bilo koju ekspozituru Banca Intesa Beograd. Najkasnije za pola sata dobiće odgovor da li im kredit može biti odobren, a u roku od 24 sata mogu imati novac na svom računu. Na dan realizacije kredita, potrebno je da donesu sledeća dokumenta:

-  U zavisnosti od radnog statusa potrebna su sledeća dokumenta:

  • Zaposleni: Potvrda o zaposlenju i visini primanja 
  • Samozaposleni: Uverenje o plaćenom porezu na dohodak i osnovicama na koje se porez plaća; Fotokopija Rešenja o porezu na  dohodak (original na uvid)
  • Penzioneri: poslednji ček od penzije

-  Za potvrdu ličnih podataka: zdravstvena knjižica, pasoš ili vozačka dozvola
-  Za potvrdu mesta stanovanja jedan od računa za poslednji mesec: za struju, telefon ili Infostan.

Primer

 

Iznos kredita

1.000 €

Broj rata

12

Ukupan iznos za otplatu

1.117 € *

                                                                  *Svi troškovi uključeni

Chat