• Nema predloga

Umbria Jazz Promo Party

Banca Intesa i Umbria Jazz festival poklonili su ljubiteljima džeza i dobre zabave Umbria Jazz balkanic Windows 08 promo party kao najavu za predstojeći festival, koji će se ove godine održati od 29-30. avgusta, ispred Kuće cveća u Beogradu.

Banca Intesa i Umbria Jazz festival poklonili su ljubiteljima džeza i dobre zabave Umbria Jazz balkanic  Windows 08 promo party kao najavu za predstojeći festival, koji će se ove godine održati od 29-30. avgusta, ispred Kuće cveća u Beogradu.

Mnogobrojni poklonici kvalitetnog džez zvuka imali su priliku da u toploj avgustovskoj noći pod otvorenim nebom amfiteatra ispred Muzeja „25 maj“, uživaju u nastupu domaćeg jazz-dance DJ para Nebojše Jazzmate & Spacewalker i Filip Bulatović Quartet-a. Kao zvezda večeri prisutne je zabavio svetski poznat  brazilski jazz DJ Tahira Gruv, a da sve bude još atraktivnije doprineo je i nastup Miljana Komnenića, predstavnika Srbije na svetskom takmičenju u barmenskim egzibicijama, flare tending-u koji je izveo tačku.

Banca Intesa je kao generalni pokrovitelj manifestacije, a zahvaljujući saradnji sa Umbria Jazz festivalom  i ovog leta u Beograd donela zvuke džeza i duh Italije. Ulaz na festival će  kao i prethodnih godina biti besplatan, a ljubitelji džeza će svake festivalske večeri moći da uživaju u nastupima jednog italijanskog i jednog balkanskog benda.

Chat