• Nema predloga

Banca Intesa izdala prvu beskontaktnu poklon karticu na Balkanu

Banca Intesa i Delta City su u saradnji sa MasterCardom započeli prodaju prve beskontaktne Gift Card poklon dopunjive kartice, koja korisnicima sem udobne kupovine omogućuje i niz popusta i pogodnosti na više od 50 prodajnih mesta u Delta City šoping-molu. Gift Card je idealno rešenje za sve građane koji žele da obraduju drage osobe, prijatelje, porodicu, zaposlene, posebno ako su u nedoumici oko izbora poklona.

Banca Intesa i Delta City su u saradnji sa MasterCardom započeli prodaju prve beskontaktne Gift Card poklon dopunjive kartice, koja korisnicima sem udobne kupovine omogućuje i niz popusta i pogodnosti na više od 50 prodajnih mesta u Delta City šoping-molu. Gift Card je idealno rešenje za sve građane koji žele da obraduju drage osobe, prijatelje, porodicu, zaposlene, posebno ako su u nedoumici oko izbora poklona. Ove dopunjive poklon kartice su jedinstvene po tome što imaju ugrađenu najsavremeniju beskontaktnu Maestro®PayPass™ tehnologiju koja omogućuje najbrže plaćanje na veoma bezbedan način i to jednostavnim prinošenjem kartice čitaču obeleženom PayPass znakom.

Kartica je dostupna svim punoletnim građanima na info pultu u Delta City-ju i u 40 ekspozitura Banca Intesa u najvećim gradovima Srbije. Minimalan iznos uplate prilikom kupovine kartice je 2000 dinara, ali se kartica može stalno dopunjavati bilo kojim iznosom u svakoj od 230 ekspozitura Banca Intesa širom Srbije. Korisnik gift kartice se prilikom dopune može registrovati i prijaviti za dobijanje SMS obaveštenja o raspoloživim sredstvima na kartici i tako pratiti stanje na kartici. Ono što ovu karticu čini posebnom je da ona nije personalizovana, što znači da na njoj ne piše ime korisnika, ali ima svoj broj i iz tog razloga je „prenosiva“ sa jednog korisnika na drugog.

Prema rečima Dejana Tešića, člana IO Banca Intesa, ova najsavremenija tehnologija beskontaktnih kartica je idealna za plaćanje manjih iznosa gde je brzina transakcije važna, a i dalje je plaćanje bezbedno i sigurno.

„Banca Intesa je izdala prvu MasterCard karticu u Srbiji, a kao lideri imamo obavezu da budemo inovativni i implementiramo najnovije tehnologije. U skladu sa tim i ovoga puta smo prva banka u regionu koja će izdavati kartice sa PayPass tehnologijom. Partnerstvo sa Delta City-jem i izdavanje zajedničke gift kartice je sjajan način za promovisanje ove tehnologije i početak njenog masovnog korišćenja“, rekao je Tešić.

"Na globalnom nivou, MasterCard PayPass se pokazao kao vrlo popularan, kako kod trgovaca, tako i kod korisnika. Drago mi je da smo, saradnjom sa svojim odličnim patnerima, Banka Intesom i Delta City tržnim centrom, uspeli da i Srbiju stavimo na tu mapu. Apsolutno sam ubeđen da će vlasnici platnih kartica i potrošači u zemlji ubrzo uvideti vrednost PayPass tehnologije, beskontaktnog platnog sistema koji umnogome predstavlja budućnost", rekao je Manuel Alekse, potpredsednik za evropska tržišta visokog rasta u kompaniji MasterCard.

„Posebno nam je zadovoljstvo što je prvi projekat ove vrste u našoj zemljiu saradnji sa izuzetnim partnerima, Bancom Intesom i Mastercardom, realizovan upravo u prvom šoping-molu u našoj zemlji. Sigurni smo da će Gift Card naići na
veliko interesovanje naših potrošača, koji su nas i motivisali da pripremimo ovaj izuzetan „poklon“. Na ovaj način svakako ćemo olakšati ali i ulepšati svaku kupovinu u Delta Cityju, uz specijalne popuste i poklone. „, istakla je Slađana Lazić, direktor marketinga Delta Real Estate.

Chat