• Nema predloga

Projekat za konkurentnu poljoprivredu Srbije

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, potpisala je Ugovor sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za učešće u Projektu za konkurentnu poljoprivredu Srbije.

Dugoročni investicioni krediti u okviru „Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije“

Sa ciljem daljeg unapređenja poljoprivredne proizvodnje gazdinstava i jačanja razvoja konkurentnosti poljoprivrede u našoj zemlji, Banca Intesa članica Intesa Sanpaolo Grupe, je potpisala Ugovor sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za učešće u Projektu za konkurentnu poljoprivredu Srbije.
„Strateško opredeljenje naše banke je da kontinuirano ulaže u unapređenje poljoprivredne proizvodnje i jačanje konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača, te smo sada, u okviru partnerstva sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Međunarodnom bankom za obnovu i razvoj, u prilici da ponudimo poljoprivrednicima mogućnost da ostvare planirane investicije u okviru ovog izuzetnog projekta. Želja nam je da učešćem Banca Intesa kroz ovaj program fokus stavimo i na posebno važne grupe u poljoprivrednom sektoru u Srbiji, kao što su žene i mladi poljoprivredni proizvođači“, istakao je Darko Popović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.
Za više detalja posetite ovaj LINK.

Chat