• Nema predloga

Projekat za konkurentnu poljoprivredu Srbije

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, potpisala je Ugovor sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za učešće u Projektu za konkurentnu poljoprivredu Srbije.

Dugoročni investicioni krediti u okviru „Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije“

Sa ciljem daljeg unapređenja poljoprivredne proizvodnje gazdinstava i jačanja razvoja konkurentnosti poljoprivrede u našoj zemlji, Banca Intesa članica Intesa Sanpaolo Grupe, je potpisala Ugovor sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za učešće u Projektu za konkurentnu poljoprivredu Srbije.
„Strateško opredeljenje naše banke je da kontinuirano ulaže u unapređenje poljoprivredne proizvodnje i jačanje konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača, te smo sada, u okviru partnerstva sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Međunarodnom bankom za obnovu i razvoj, u prilici da ponudimo poljoprivrednicima mogućnost da ostvare planirane investicije u okviru ovog izuzetnog projekta. Želja nam je da učešćem Banca Intesa kroz ovaj program fokus stavimo i na posebno važne grupe u poljoprivrednom sektoru u Srbiji, kao što su žene i mladi poljoprivredni proizvođači“, istakao je Darko Popović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.
Za više detalja posetite ovaj LINK.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)