• Nema predloga

Intesa leasing obeležila 20 godina poslovanja

Kompanija Intesa leasing Beograd, koja posluje u sastavu Banca Intesa, obeležila je 20 godina poslovanja tokom kojih je realizovala ukupan iznos finansiranja od preko milijardu evra i zauzela vodeću poziciju na tržištu Srbije.

Obezbeđujući građanima i privredi finansiranje ne samo tradicionalnih predmeta lizinga poput komercijalnih i putničkih vozila, koji čine i najveći deo njenog portfolija, poljoprivredne, građevinske, proizvodne i druge opreme, već i nepokretnosti, koje jedina finansira na tržištu, kompanija Intesa leasing je do sada stekla poverenje više od 8.800 klijenata, fizičkih i pravnih lica, sa kojima je zaključila preko 25.000 ugovora o finansiranju.

Kompanija Intesa leasing je završila prvu polovinu 2023. godine sa najboljim poslovnim rezultatima od svog osnivanja i pozicijom vodeće lizing kuće na tržištu Srbije po ključnim pokazateljima poslovanja – ukupnoj aktivi sa tržišnim udelom od 19,4 odsto, veličini portfolia sa 18,2 odsto i vrednosti nove produkcije sa 18,2 odsto lizing tržišta. Pored toga, kompanija prednjači na tržištu i u pogledu profitabilnosti i kvaliteta aktive.

Chat