• Nema predloga

Global Finance nagrade za Banca Intesa i u 2022.

Banca Intesa je dobitnik dva priznanja finansijskog magazina „Global Finance:“ „Najbolji pružaoc usluga deviznog poslovanja u Srbiji“ i „Najbolja banku u kategoriji dokumentarnog poslovanja u Srbiji“.

Global Finance nagrade za Banca Intesa i u 2022.

Beograd, 22.12.2021. – Finansijski magazin Global Finance je po 22. put birao pobednike u više globalnih kategorija, u preko 100 zemalja i sedam regiona u svetu. Banca Intesa je dobitnik čak dva priznanja i proglašena je za „Najboljeg pružaoca usluga deviznog poslovanja u Srbiji“ i „Najbolju banku u kategoriji dokumentarnog poslovanja u Srbiji“ za 2022. godinu.

„Zadovoljstvo mi je da 2021. godinu završavamo sa još dva značajna priznanja koje nam je dodelio renomirani finansijski magazin Global Finance kao potvrdu ispravnosti našeg strateškog opredeljenja. Kao decenijski lider na tržištu Srbije trudimo se da iz godine u godinu razvijamo inovativne proizvode i usluge sa ciljem da našim klijentima omogućimo bolje korisnično iskustvo kroz modernizaciju i digitalizaciju svih procesa u banci. Želela bih da čestitam svima koji su svojim zalaganjem i posvećenošću omogućili da Banca Intesa ostane pouzdan partner u poslovanju privrede i stanovništa, prateći najsavremenije tokove na svetskom finansijskom tržištu“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Za više detalja pročitajte saopštenje za javnost o Global Finance nagradama za Banca Intesu za 2022.

Chat