• Nema predloga

Banca Intesa na Sajmu poljoprivrede

Banca Intesa predstavila novi kredit za kupovinu energetski efikasne mehanizacije

Banca Intesa na Sajmu poljoprivrede predstavila novi kredit za kupovinu energetski efikasne mehanizacije

Na 89. međunarodnom Sajmu poljoprivrede, održanom od 21. do 27. maja u Novom Sadu, Banca Intesa je predstavila ponudu investicionih kredita i unapređenu uslugu namenjenu registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Na štandu s posebno dizajniranom, inovativnom i digitalnom postavkom, stručni savetnici su zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima predstavili ponudu pripremljenu tako da odgovori na njihove rastuće potrebe za inoviranjem procesa proizvodnje. U skladu s konceptom Kruga održivih ideja na kom zasniva ciljeve u oblasti zaštite životne sredine, društvene i korporativne odgovornosti, svoju široku ponudu investicionih kredita, Banka je ove godine obogatila novim - za kupovinu energetski efikasne mehanizacije, koji je po specijalnim uslovima klijentima dostupan do kraja jula 2022. i  zahvaljujući kom imaju mogućnost da ostvare značajne uštede i doprinesu zaštiti životne sredine.  

Za sve posetioce Sajma, Banka je, kao spona između stručnjaka koji se bave temama iz oblasti poljoprivrede i samih poljoprivrednih proizvođača, organizovala i edukativna predavanja, kroz koja je predstavila inovacije u oblasti poljoprivrede. Luka Naglić, ekspert i konsultant u oblasti energetske efikasnosti, govorio je o izvorima zelene energije u poljoprivredi i načinima na koje poljoprivrednici u budućnosti mogu sami proizvoditi energiju koju troše, dok je Žarko Galetin, poznati agroekonomski analitičar, predstavio aktuelna kretanja i stanje agroekonomije u svetu i kod nas. 

Pored toga, zaljubljenici u moderne tehnologije, na štandu Banke imali su priliku da dožive nezaboravno iskustvo vožnje kombajna u virtuelnoj realnosti i osvoje zanimljive nagrade. 

Chat