• Nema predloga

PRAVILA KVIZA „ITALIJANSKI FUDBALSKI KAMP 2021“

Organizator nagradnog kviza pod nazivom „Italijanski fudbalski kamp 2021“ (u daljem tekstu: Kviz) jeste Banca Intesa a. d. Beograd, sa sedištem u Beogradu, ul. Milentija Popovića 7b, PIB: 100001159, MB: 07759231 (u daljem tekstu: Organizator). Kviz se priređuje u cilju promocije Italijanskog fudbalskog kampa koji Organizator održava u periodu od 23.8.2021. do 27. 8. 2021. godine.

Učestvovanjem u Kvizu potvrđujete da ste se prethodno upoznali sa Informacijom o obradi podataka o ličnosti u kvizu „Italijanski fudbalski kamp 2021“ i da ste saglasni sa obradom podataka o ličnosti od strane Banca Intesa a. d. Beograd.

1.PRAVO UČESTVOVANJA

Kviz je otvoren za fizička lica, državljane Republike Srbije, s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, korisnike društvenih mreža Facebook i Instagram, koji na istoj prate stranicu Banca Intesa (u daljem tekstu: Učesnici).

Zaposleni i članovi uže porodice zaposlenih kod Organizatora ne mogu učestvovati u Kvizu. Učesnici Kviza ne mogu biti pravna lica.

2.TRAJANJE KVIZA

Kviz se održava od 7.7.2021. do 9.7.2021. godine, zaključno sa 17 časova.

3.KAKO UČESTVOVATI

Kviz podrazumeva objavu nagradnog pitanja (asocijacije) na stranici Banca Intesa na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Pitanje će biti otvorenog tipa, a korisnici će na njega odgovarati ispisivanjem odgovora u slobodnoj formi u komentaru ispod objave.

Svaki korisnik ima pravo da ostavi samo jedan komentar s odgovorom ispod nagradnog pitanja (asocijacije). Ukoliko isti korisnik ostavi dva ili više komentara s različitim odgovorima na nagradno pitanje, biće automatski diskvalifikovan.

4.ODABIR DOBITNIKA

Biće nagrađeno ukupno deset učesnika – prvih pet koji na društvenoj mreži Facebook ostave tačan odgovor na nagradno pitanje (asocijaciju), kao i prvih pet koji na društvenoj mreži Instagram ostave tačan odgovor na nagradno pitanje (asocijaciju).

Nagradno pitanje biće objavljeno 7.7.2021. godine, a informacija o tačnom odgovoru i spisku dobitnika biće objavljena u okviru posebnog Facebook i Instagram posta u okviru kog će biti otkriven tačan odgovor na postavljeno nagradno pitanje i koji će biti objavljen 9.7.2021. nakon 17 časova na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Radi slanja nagrade dobitnicima, ova informacija sadržaće i instrukciju korisnicima da se jave u inboks profila Banke i dostave podatke o imenu i prezimenu, adresi i broju telefona.

Ukoliko se dobitnici u okviru svakog od nagradnih pitanja ne jave u roku od 24 sata od trenutka objave spiska dobitnika, biće kontaktiran prvi sledeći Učesnik koji je tačno odgovorio na nagradno pitanje (asocijaciju) u okviru objave.

5.NAGRADA

Fond nagrada sastoji se od ukupno 10 (deset) nagrada, i to:

  • 3 x promo fudbalska lopta
  • 3 x promo majica
  • 4 x promo zastavica

Na društvenoj mreži Facebook prva dva učesnika koja ostave tačan odgovor na postavljeno pitanje (asocijaciju) biće nagrađeni promo fudbalskom loptom, treći učesnik promo majicom i četvrti i peti učesnik promo zastavicom.

Na društvenoj mreži Instagram prvi učesnik koji ostavi tačan odgovor na postavljeno pitanje (asocijaciju) biće nagrađen promo fudbalskom loptom, drugi i treći učesnik promo majicom i četvrti i peti učesnik promo zastavicom.

Preuzimanje nagrade: Nagrade će dobitnicima biti poslate preporučenom poštom.

Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Učesnici će biti diskvalifikovani iz Kviza ukoliko koriste lažne profile. Organizator može prema sopstvenoj diskreciji diskvalifikovati svakog Učesnika ukoliko ustanovi razumnu sumnju da koristi lažne podatke kako bi učestvovao u Kvizu.

Učesnici nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u Pravilima. Nagrada se ne može zameniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Organizatora Kviza prema dobitnicima.

Organizator neće snositi odgovornost ukoliko uručenje nagrade nije bilo moguće jer su podaci koje je Učesnik ostavio netačni.

Svi Učesnici su odgovorni za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzrokovati svojim učestvovanjem u Kvizu (uključujući, bez ograničenja, troškove pristupa internetu).

6. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Ukoliko imaju nekih nedoumica u vezi s ovim Kvizom, Učesnici mogu uputiti pitanje na adresu elektronske pošte: nagradnaigra@bancaintesa.rs.

Organizator ne snosi odgovornost ako Učesnici iz bilo kog razloga ne uspeju da pristupe stranici na kojoj se nalazi kviz ili se u toku odgovaranja na pitanja u Kvizu dogode smetnje tehničke prirode – loša internet konekcija, kvar na računaru, nestanak struje itd. – koje mogu uticati na učestvovanje.

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vreme i s vremena na vreme, bez ikakve odgovornosti, menja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Kviz, uz prethodno obaveštenje Učesnika na internet stranici Banke.

Kako bi učestvovali u Kvizu, Učesnici prihvataju sve uslove i pravila Kviza.

 

 

Chat