• Nema predloga

Banca Intesa i Pošta Srbije ugovor o saradnji

Banca Intesa proizvodi još povoljniji i dostupniji građanima kroz mrežu Pošte Srbije

Banca Intesa i Pošta Srbije potpisale ugovor o saradnji

Beograd, 21.06.2022. – Banca Intesa i Post Pro, deo Javnog preduzeća „Pošta Srbije“, potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti građanima, klijentima Pošte Srbije, finansijsku i kreditnu podršku kroz proizvode Banke Intesa, na još brži i jednostavniji način i uz ubrzanu proceduru obrade zahteva.

U poslovnicama Pošte Srbije, kao i u udobnosti svojih domova, bez odlaska u banku, građani od sada imaju priliku da se od strane zaposlenih Pošte Srbije upoznaju sa ponudom gotovinskih kredita, kredita za refinansiranje i paketa računa Banca Intesa. Posebna pogodnost je što na licu mesta mogu iskazati zainteresovanost za neki od proizvoda, što će se odmah proslediti banci na ubrzanu obradu.

„Pošta Srbije je kompanija koja ubrzano raste i razvija se u svim segmentima poslovanja. Širenje opsega integrisanih usluga, nastavljamo u saradnji sa velikim partnerom kakav je Banca Intesa stavljajući na raspolaganje i omogućivši najširu dostupnost kvalitetne ponude njihovih proizvoda zainteresovanima, na brz i jednostavan način. Istovremeno, naši zaposleni imaju mogućnost da uključivanjem u ovaj projekat ostvare značajno uvećanje redovnih mesečnih prihoda”, rekao je Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije.

„Кao najvećoj banci na domaćem tržištu, cilj nam je da budemo blizu građana, da im omogućimo najveći stepen dostupnosti naše ponude i nivo komfora u interakciji sa Bankom. Uveren sam da će nam ovo jedinstveno partnerstvo sa Poštom Srbije pomoći da još spremnije odgovorimo na potrebe svojih klijenata, ili onih koji to tek nameravaju da postanu, pružajući im mogućnost da na još lakši način i pod značajno povoljnijim uslovima postanu korisnici naših proizvoda”, izjavio je Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

U okviru saradnje Banca Intesa i Pošte Srbije, građanima su na raspolaganju keš krediti i krediti za refinansiranje uz nižu kamatnu stopu, ratu koja se ne menja tokom perioda otplate i bez naknade za obradu kreditnog zahteva, kao i novi Intesa Hit Plus platni račun koji im nudi brojne pogodnosti uključujući dve kreditne kartice bez plaćanja članarine, dodatno zdravstveno osiguranje, dozvoljeno prekoračenje računa po nižoj kamatnoj stopi i novu mobilnu aplikaciju bez dodatne naknade.

Chat