• Nema predloga

Kupujte sigurno i ostvarite poklon keš

Kupujte sigurno svojom Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom i ostvarite poklon keš

Kupujte onlajn svojom Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom u periodu od 29.11.2021. do 8.12.2021. godine i za jednu transakciju napravljenu na bilo kom internet prodajnom mestu u zemlji u iznosu od 5.000 dinara dobijate poklon keš od 1.000 dinara. Novac će biti uplaćen na račun vaše kartice u roku od 30 dana od dana završetka kampanje. 

Pravo na učestvovanje u promotivnoj aktivnosti ostvarujete isključivo onlajn kupovinom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom na internet prodajnim mestima u Srbiji. Kupovina na rate se posmatra kao celokupan iznos. Plaćanje na mestu prodaje preko POS terminala, na mestima sa delatnošću igre na sreću, u kockarnicama, kladionicama, kao i podizanje novca na bankomatu ne učestvuju u akciji. Poklon keš će biti uplaćen na račun vaše kartice samo za jedno plaćanje. Ova ponuda je na vaše ime i ne može se preneti na drugo lice. 

 

Jednostavnije i sigurnije do svega što vam treba

Sigurna tehnologija

Sve onlajn transakcije Banca Intesa Mastercard® kreditnim karticama su zaštićene istom Mastercard sigurnosnom tehnologijom kao i prilikom kupovine na fizičkim prodajnim mestima.

Pouzdani prodavci

Pouzdani i sigurni onlajn prodavci uvek imaju jasno istaknute Mastercard SecureCode i Mastercard Identity Check simbole na Internet sajtu.

Sigurna zaštita

Oznake https i katanac u adresnom baru pretraživača su potvrde sigurne zaštite – enkripcije privatnih podataka.

Ne delite podatke

PIN kodove, kao ni podatke sa platne kartice nemojte da delite ni sa kim u fizičkom ili onlajn okruženju. Čak ni sa prijateljima.

Dodatna zaštita

Kupovina Mastercard kreditnim karticama zaštićena je 3D Secure tehnologijom, što pruža još jednu sigurnosnu meru u proveri identiteta pravog korisnika kartice.

Zaštićeno plaćanje

Pri onlajn kupovini uvek izaberite plaćanje platnom karticom, jer su vaši podaci sigurni i zaštićeni. Na taj način nećete morati da brinete da li imate dovoljno gotovine kod sebe kada vam isporuka stigne.

Da li ste znali?

54%* onlajn kupaca u Srbiji kupuje isključivo na domaćim e-commerce sajtovima.

*Mastercard Master Index 2021

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)