• Nema predloga

DELIM NA RATE I DOBIJAM

VISA debitnom karticom

Šta je važno da znam?

Poklon iznos od 1.000 dinara


Vas očekuje za kupovinu Visa debitnom karticom na rate, do 20.5.2022. Minimalan iznos i broj rata nisu definisani.

Uplatićemo na Vaš platni račun


poklon iznos do 10.6.2022.


Kako kupiti na rate debitnom karticom?

U okviru Vašeg platnog računa odobrena Vam je usluga kupovine na rate debitnom karticom u određenom iznosu. Na rate možete kupovati na više od 9.000 prodajnih mesta u zemlji. Dovoljno je da prilikom kupovine prodavcu naglasite da želite da platite na rate svojom Visa debitnom
karticom i da odaberete broj rata na koje će iznos biti podeljen

Na kojim prodajnim mestima možete kupovati na rate Banca Intesa debitnom karticom?

Pogledajte OVDE spisak prodajnih mesta na kojima možete kupovati na rate.


Napomena: Možete ostvariti pravo na jedan poklon iznos. Minimalan iznos transakcije za podelu na rate može biti različit, u zavisnosti od prodajnog mesta. Plaćanje na internet prodajnim mestima, kao i na mestima sa delatnošću igre na sreću, kockarnicama, kladionicama, i podizanje novca na bankomatu ne učestvuju u akciji.

Naknada za kupovinu na rate se obračunava po rati i iznosi 50 RSD, odnosno 40 RSD u okviru Intesa Hit Plus platnog računa, dok je u okviru Intesa Magnifica računa kupovina na rate bez naknade. Informaciju o trenutno raspoloživom iznosu za plaćanje na rate možete dobiti slanjem SMSa sadržine DR na broj 1500. Cena poruke je 6 RSD + PDV i taj iznos se uvećava za cenu standardne SMS poruke koju naplaćuje mobilni operater u skladu sa svojom cenovnom politikom. Ova promotivna poruka je na Vaše ime i ne može se preneti na drugo lice.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)