• Nema predloga

O nama

Ko smo mi

Dobro došli u svet mogućeg

Dobro došli u Banca Intesa svet, koji kao deo grupe Intesa Sanpaolo u Srbiji pažljivo gradimo već 17 godina. Nastojali smo da u svakoj prilici koristimo svoje potencijale, pre svega znanje, inovativnost, ali i bogato međunarodno iskustvo i tako doprinesemo domaćoj ekonomiji i boljem životu građana.

Zadobili smo dragoceno poverenje 1,34 miliona klijenata, jer neprestano kreiramo nove proizvode i usluge i prilagođavamo ih vašim potrebama, u skladu sa aktuelnim tržišnim uslovima i društvenim okolnostima. Zahvaljujući vama, izrasli smo u univerzalnu banku koja već godinama zauzima vodeću poziciju na srpskom tržištu.

Naš tim od preko 3.000 zaposlenih svakodnevno brine o vama i zajedno gradimo svet u kojem svi imaju više mogućnosti. Kroz poslovnu mrežu od 147 ekspozitura, u gotovo 100 gradova Srbije, podstičemo kompanije i preduzetnike u razvojnim projektima, pomažemo porodicama da zaštite i uvećaju svoju štednju i ostvare planove, podržavamo mlade generacije i doprinosimo zaštiti, očuvanju i unapređenju kulturnog i istorijskog nasleđa naše zemlje.

Na srpskom tržištu zauzimamo vodeći položaj u pogledu:

  • Ukupne aktive
  • Ukupnih depozita
  • Ukupnog nivoa kapitala

Vlasnička struktura:

  • 100 odsto Intesa Sanpaolo grupa
Chat