• Nema predloga

Banca Intesa proglasila pobednike konkursa „Intesa Farmer 2013“

Banca Intesa izabrala je pobednike konkursa Intesa Farmer 2013, izbora za najbolje poljoprivredne proizvođače u kategorijama ratarstvo, povrtarstvo, voćarstvo i stočarstvo. Titulu Intesa Ratar osvojila je Stana Ošap iz Žablja, Intesa Povrtarom proglašen je Jeno Kaposta iz Subotice dok je najbolji kandidat u grupi Intesa Voćar bio Tibor Turi, takođe iz Subotice. Priznanje Intesa Stočar osvojio je Jovan Penov iz Skorenovca kod Kovina.

Sve pobednike konkursa Banca Intesa je nagradila putovanjem u Berlin početkom 2014. godine u okviru kojeg će posetiti jedan od najuglednijih međunarodnih sajmova poljoprivrede, „International Green Week Berlin 2014“.

Na konkurs “Intesa Farmer 2013.” prijavilo se ukupno 165 poljoprivrednika, klijenata Banca Intesa, a nakon proglašenja pet finalista u svakoj od navedenih kategorija, predstavnici stručne komisije posetili su poljoprivredna gazdinstva kako bi se na licu mesta uverili u kvalitet proizvodnje i postignute poslovne rezultate. Projekat “Intesa Farmer 2013” Banka je pokrenula kako bi na još jedan način ukazala na značaj agrarnog sektora kao izuzetno važnog segmenta za ekonomski razvoj zemlje.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)