Online keš kredit

Keš kredit bez odlaska u ekspozituru i bez dodatne dokumentacije, putem Intesa Online elektronskog bankarstva!

Kroz nekoliko jednostavnih koraka podnesite zahtev za Intermezzo, Laki Keš ili Senior Keš gotovinski kredit putem Intesa Online usluge i za 15 minuta* novac može biti na vašem platnom računu:

  1. Prijavite se u Intesa Online elektronsko bankarstvo i pristupite stranici Katalog proizvoda/Ponuda za mene
  2. Odaberite vrstu keš kredita
  3. Odredite iznos i rok otplate kredita i kliknite na dugme Izračunaj. U okviru iste stranice biće vam prikazani svi uslovi kredita (kamatna stopa, visina vaše mesečne rate itd.)
  4. Proverite lične podatke, a zatim se opredelite na koji način želite da budete obavešteni o statusu vašeg zahteva (e-mail ili sms)
  5. Podnesite zahtev tako što ćete kliknuti na dugme Podnesi zahtev, a nakon toga u polje Jednokratna lozinka uneti lozinku iz SMS-a (ukoliko koristite SMS OTP kod), odnosno u polje Referenca unesite lozinku koju ste dobili u okviru aplikacije Intesa Mobi / mToken (ukoliko koristite mToken)
  6. Sačekajte odobrenje zahteva, do 15 minuta*
  7. Potvrdite realizaciju Online Keš kredita, tako što ćete nakon primljenog obaveštenja o statusu vašeg zahteva, u okviru Intesa Online, opcija Katalog proizvoda/Moji zahtevi kliknuti na opciju Prihvatam i novac je na vašem platnom računu


Maksimalni iznos Online keš kredita je 600.000 dinara. Sve možete obaviti online putem, bez ijednog odlaska u ekspozituru!


Ukoliko do sada niste aktivirali Intesa Online uslugu, možete to učiniti u najbližoj ekspozituri Banca Intesa i postati korisnik brojnih pogodnosti našeg elektronskog bankarstva.

*Čekanje na odgovor može biti i duže od 15 minuta, u slučaju da je zahtev za kredit podnet u periodu od 22 do 06h, ili ukoliko je neophodna dodatna analiza kreditnog zahteva.

Stanovništvo