Vesti

Radno vreme za Dan primirja u Prvom svetskom ratu

09/11/2018

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, ekspoziture banke neće raditi u ponedeljak 12. novembra 2018. godine, a prvi radni dan nakon praznika je utorak 13. novembar.

pročitaj više

Banca Intesa obeležava Svetski dan štednje u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije i Forumom za odgovorno poslovanje

31/10/2018

Povodom Svetskog dana štednje Banca Intesa pod pokroviteljstvom matične grupacije Intesa Sanpaolo i Muzeja štednje u Torinu, a u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije i Forumom za odgovorno poslovanje nastavlja program finansijske edukacije i podizanja svesti o značaju finansijske pismenosti kroz seriju edukativnih seminara „Rizik? To je ženski posao“, namenjenih ženama preduzetnicama.

pročitaj više

Važno obaveštenje

26/10/2018

Obaveštavamo vas da su u prethodnih nekoliko dana primećeni imejlovi koje je navodno poslala Banca Intesa a koji u prilogu sadrže maliciozni kod čiji je cilj da zaraze računar primaoca.

pročitaj više

EBRD i Banca Intesa potpisale ugovor o kreditnoj liniji za unapređenje energetske efikasnosti

24/10/2018

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Banca Intesa potpisale su ugovor o kreditnoj liniji u vrednosti od 15 miliona evra za finansiranje projekata energetske efikasnosti privrednih subjekata i opština u Srbiji.

pročitaj više

Potpisivanje sporazuma o poslovnoj saradnji između Grada Niša i Banca Intesa ad Beograd

04/10/2018

U okviru Programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Niša za 2018. godinu, koji realizuje Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte Grada Niša, upućen je javni poziv bankama zainteresovanim za kratkoročno kreditiranje privrednih subjekata sa teritorije Grada Niša, uz učešće Grada kroz subvencionisanje kamate na kredite za nabavku obrtnih sredstava, troškove nabavke mašina i opreme, osavremenjavanje procesa proizvodnje, stabilizaciju proizvodnje, investiranje u nova savremena sredstva za rad i proizvodnju u cilju razvoja preduzetništva, izgradnju, rekonstrukciju i adaptaciju poslovnog prostora, novo zapošljavanje.

pročitaj više

Putujte u Disneyland® Paris sa Banca Intesa i Mastercard

01/10/2018

Banca Intesa i Mastercard organizuju svoju sada već tradicionalnu godišnju nagradnu igru u okviru koje korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje putovanje u Diznilend u Parizu (Disneyland® Paris). Nagradna igra je otvorena za sve korisnike Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica koji u periodu od 01.10. do 28.10.2018. godine svojom karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, obave transakciju putem internet kupovine ili podignu novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara na teritoriji Srbije, odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu.

pročitaj više

Intesa Sanpaolo osmu godinu zaredom uključena u Dow Jones indekse ekonomske, socijalne i ekološke održivosti

25/09/2018

Intesa Sanpaolo, međunarodna bankarska grupa u čijem sastavu posluje Banca Intesa, zadržala je status jedne od najaktivnijih grupacija na svetu u pogledu ekonomske, socijalne i ekološke održivosti. Već osmu godinu za redom, Grupa je, kao jedina banka iz Italije, uvrštena u evropske i svetske Dow Jones indekse održivosti (Dow Jones Sustainability Europe Index i Dow Jones Sustainability World Index), koji su među najvažnijim berzanskim indeksima kojima se ocenjuju ekološke, socijalne i upravljačke karakteristike kompanija.

pročitaj više

Besplatan e-commerce servis Banca Intesa za male trgovce

18/09/2018

Banca Intesa će malim trgovcima koji žele da svoje proizvode i usluge prodaju putem interneta obezbediti besplatan e-commerce servis za prihvatanje plaćanja nacionalnom Dina platnom karticom.

pročitaj više

Prinos u kratkom roku uz Intesa Invest Cash Dinar

03/09/2018

Društvo za upravljanje investicionim fondovima Intesa Invest pokrenulo je svoj drugi investicioni fond, Intesa Invest Cash Dinar.

pročitaj više

DinaCard debitna kartica za fizička i pravna lica

10/08/2018

Banca Intesa će u skladu sa Zakonom o međubankarskim naknadama i posebnim pravilima poslovanja kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica počevši od 17.08.2018. godine bez naknade uz tekući račun svojim klijentima izdavati DinaCard debitnu karticu za fizička lica i Dina Business debit karticu za pravna lica, sa mogućnošću korišćenja za obavljanje transakcija u zemlji.

pročitaj više