Vesti

Donacija Banca Intesa Istorijskom muzeju Srbije

02/02/2018

U Istorijskom muzeju Srbije danas je zvanično puštena u rad platforma za osobe sa invaliditetom, koja je nabavljena uz pomoć donacije Banca Intesa u iznosu od 1.200.000,00 dinara, a ugrađena zahvaljući firmi „Ortopedija - Novi život“. Ugradnjom platforme, bogati sadržaji inkluzivne institucije, Istorijskog muzejaSrbije, postali su još lakše dostupni i građanima sa smanjenom pokretlјivošću.

pročitaj više

Otvorena nova eskpozitura Banca Intesa u Subotici

29/01/2018

U skladu sa najnovijim standardima Intesa Sanpaolo grupacije, a u korak sa aktuelnim svetskim trendovima, Banca Intesa je otvorila novu ekspozituru u ulici Dimitrija Tucovića 2, u Subotici. Ekskluzivni prostor u kom klijenti imaju mogućnost da iskuse savremeni način bankarske usluge je treći tog tipa u Srbiji.

pročitaj više

Banca Intesa lider u odobravanju stambenih kredita

24/01/2018

Banca Intesa je tokom 2017. godine realizovala 2.377 stambenih kredita u ukupnoj vrednosti od gotovo 105 milona evra.

pročitaj više

Banca Intesa preuzela deo kreditnog portfolija ProCredit banke

15/01/2018

Banca Intesa je završila proces preuzimanja dela kreditnog portfolija ProCredit banke u skladu sa svojom strategijom dinamičnog i održivog rasta poslovanja u segmentu stanovništva i malog biznisa.

pročitaj više

Radno vreme tokom božićnih praznika

04/01/2018

Povodom obeležavanja božićnih praznika ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa, u subotu 6. januara 2018. godine radiće po izmenjenom radnom vremenu.

pročitaj više

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

29/12/2017

Povodom obeležavanja novogodišnjih praznika ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa neće raditi 1. i 2. januara 2018. godine.


pročitaj više

Proglašeni pobednici nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“

27/12/2017

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“, koje očekuju dvavikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris, kao i 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama.

pročitaj više

Do dozvoljenog minusa uz Intesa On-line

20/12/2017

U korak sa aktuelnim digitalnim trendovima i rastućim očekivanjima korisnika bankarskih proizvoda i usluga, Banca Intesa je svojim klijentima omogućila podnošenje i odobrenje zahteva za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu putem Intesa On-line aplikacije elektronskog bankarstva, bez odlaska u ekspozituru.

pročitaj više

Banca Intesa proglašena za najbolju u Srbiji

30/11/2017

Ugledni finansijski i bankarski časopis The Banker dodelio je Banca Intesa nagradu za najbolju banku u Srbiji u 2017. godini. Priznanje za banku godine ukazuje se na osnovu analize brojnih parametara uključujući aktivu i adekvatnost kapitala, tehnološka unapređenja, inicijative preuzete u odnosima sa klijentima, kao i finansijsku inkluziju.

pročitaj više

Banca Intesa i Visa uvode najprestižniju platnu karticu na tržište Srbije

28/11/2017

Banca Intesa će u saradnji sa kompanijom Visa postati prva banka u Srbiji koja će u svoju ponudu uvrstiti Visa Infinite debitnu karticu čije dodatne funkcionalnosti je čine najprestižnijom platnom karticom na domaćem tržištu i jednom od najekskluzivnijih na svetu.

pročitaj više