Vesti

Radno vreme tokom božićnih praznika

04/01/2018

Povodom obeležavanja božićnih praznika ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa, u subotu 6. januara 2018. godine radiće po izmenjenom radnom vremenu.

pročitaj više

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

29/12/2017

Povodom obeležavanja novogodišnjih praznika ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa neće raditi 1. i 2. januara 2018. godine.


pročitaj više

Proglašeni pobednici nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“

27/12/2017

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“, koje očekuju dvavikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris, kao i 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama.

pročitaj više

Do dozvoljenog minusa uz Intesa On-line

20/12/2017

U korak sa aktuelnim digitalnim trendovima i rastućim očekivanjima korisnika bankarskih proizvoda i usluga, Banca Intesa je svojim klijentima omogućila podnošenje i odobrenje zahteva za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu putem Intesa On-line aplikacije elektronskog bankarstva, bez odlaska u ekspozituru.

pročitaj više

Banca Intesa proglašena za najbolju u Srbiji

30/11/2017

Ugledni finansijski i bankarski časopis The Banker dodelio je Banca Intesa nagradu za najbolju banku u Srbiji u 2017. godini. Priznanje za banku godine ukazuje se na osnovu analize brojnih parametara uključujući aktivu i adekvatnost kapitala, tehnološka unapređenja, inicijative preuzete u odnosima sa klijentima, kao i finansijsku inkluziju.

pročitaj više

Banca Intesa i Visa uvode najprestižniju platnu karticu na tržište Srbije

28/11/2017

Banca Intesa će u saradnji sa kompanijom Visa postati prva banka u Srbiji koja će u svoju ponudu uvrstiti Visa Infinite debitnu karticu čije dodatne funkcionalnosti je čine najprestižnijom platnom karticom na domaćem tržištu i jednom od najekskluzivnijih na svetu.

pročitaj više

EIF i Banca Intesa potpisali ugovor o InnovFin garanciji

17/11/2017

Evropski investicioni fond (EIF) i Banca Intesa potpisali su danas ugovor o InnovFin garanciji za podršku inovativnim preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima (MSP) u Srbiji.

pročitaj više

Banca Intesa nagrađuje korisnike Mastercard kreditnih kartica putovanjem u Disneyland® Paris

15/11/2017

Svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje vikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris u godini u kojoj Disneyland® Paris proslavlja 25. godišnjicu postojanja, ukoliko u periodu od 06.11. do 03.12.2017. godine karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, naprave transakciju putem On-line kupovine ili podignu novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijave se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs. Broj transakcija jednom karticom nije ograničen, a svaka transakcija se može registrovati samo jednom.

pročitaj više

EBRD potpisala sa Banca Intesa i Intesa Leasing ugovore o tri kreditne linije

13/11/2017

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) potpisala je sa Banca Intesa i Intesa Leasing ugovore o tri kreditne linije u ukupnoj vrednosti od 60 miliona evra koje su namenjene finansiranju građana i realne ekonomije.

pročitaj više

Radno vreme za Dan primirja u Prvom svetskom ratu 

10/11/2017

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, ekspoziture banke koje rade subotom neće raditi 11. novembra 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je ponedeljak 13. novembar.

pročitaj više