Vesti

Banca Intesa nudi građanima olakšice za otplatu kredita

16/07/2020

Banca Intesa će svojim klijentima, kao i klijentima drugih banaka, omogućiti podnošenje zahteva za refinansiranje postojećih kredita sa ciljem relaksiranja mesečnih obaveza kroz produženje ročnosti postojećih kredita

pročitaj više

Otvorena izložba remek-dela rimskog vajarstva ROMA AETERNA u Zbirci strane umetnosti Muzeja grada Novog Sada

30/06/2020

Izložba remek-dela rimskog vajarstva ROMA AETERNA (Večni Rim) otvorena je zvanično 30. juna u Zbirci strane umetnosti Muzeja grada Novog Sada, na događaju priređenom za predstavnike medija.

pročitaj više

Jednostavno i bezbedno - plaćanja QR kodom samo na sajtu Lagune

18/06/2020

Izdavačka kuća Laguna i Banca Intesa, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, omogućile su potrošačima da na jednostavan i brz način, a bez upotrebe platnih kartica, obavljaju kupovinu na internetu u okviru Instant Platnog Sistema - IPS-a.

pročitaj više

Draginja Đurić najbolji bankar jugoistočne Evrope i Srbije u poslednjih 20 godina

04/06/2020

Renomirani finansijski časopis Finance Central Europe proglasio je Draginju Đurić, predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa, za najboljeg bankara jugoistočne Evrope i Srbije u poslednjih 20 godina.

pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

19/05/2020

Nekoliko naših klijenata nas je obavestilo da su dobili imejl poruku koju je navodno poslala Banca Intesa, a koja u prilogu sadrži maliciozni fajl, čiji je cilj da zarazi računar primaoca.

pročitaj više

Banca Intesa počela da prima zahteve za kredite iz državnog garantnog programa

13/05/2020

Banca Intesa je potpisala Ugovor sa Ministarstvom finansija Vlade Republike Srbije i Narodnom bankom Srbije (NBS) o garanciji Republike Srbije za kreditiranje privrede sa ciljem ublažavanja negativnih posledica pandemije COVID-19 na domaće tržište.

pročitaj više

Radno vreme tokom Međunarodnog praznika rada

29/04/2020

Povodom obeležavanja Međunaroodnog praznika rada, ekspoziture Banca Intesa neće raditi u petak, 01.05, a prvi radni dan nakon prvomajskog praznika biće ponedeljak, 04.05.

pročitaj više

Banca Intesa i Laguna Vas pozivaju #ostanikodkuće

28/04/2020

Banca Intesa, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, izavačkom kućom Laguna, osmislila je jedinstveni koncept online druženja sa uglednim domaćim piscima pod nazivom „Čajanka četvrtkom u 17h“, kako bi u novonastaloj situaciji boravak kod kuće za građane učinila što prijatnijim i zanimljivijim.

pročitaj više

Banca Intesa donirala 10 miliona dinara za nabavku medicinske opreme i sredstava

02/04/2020

Uvažavajući ozbiljnost situacije sa kojom se suočava zdravstveni sistem Srbije tokom epidemije korona virusa, Banca Intesa je donirala 10 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za nabavku neophodne medicinske opreme i sredstava kako bi pružila doprinos merama države za podizanje kapaciteta zdravstvenih institucija tokom trajanja vanrednog stanja u zemlji.

pročitaj više

EBRD, EU i Banca Intesa Beograd podržavaju srpska mala preduzeća

24/02/2020

Za mala i srednja preduzeća (MSP) u Srbiji obezbeđen je bolji pristup finansiranju zahvaljujući kreditnoj liniji Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) od 15 miliona evra Banci Intesa Beograd za kreditiranje privatnih preduzeća.

pročitaj više