• Nema predloga

Osećajte se sigurno pri onlajn kupovini

Sigurnim klikom do omiljenih stvari

Sigurna tehnologija

Sve onlajn transakcije Banca Intesa Mastercard® kreditnim karticama su zaštićene istom Mastercard sigurnosnom tehnologijom kao i prilikom kupovine na fizičkim prodajnim mestima.

Pouzdani prodavci

Pouzdani i sigurni onlajn prodavci uvek imaju jasno istaknute Mastercard SecureCode i Mastercard Identity Check simbole na Internet sajtu.

Sigurna zaštita

Oznake https i katanac u adresnom baru pretraživača su potvrde sigurne zaštite – enkripcije privatnih podataka.

Ne delite podatke

PIN kodove, kao ni podatke sa platne kartice nemojte da delite ni sa kim u fizičkom ili onlajn okruženju. Čak ni sa prijateljima.

Dodatna zaštita

Kupovina Mastercard kreditnim karticama zaštićena je 3D Secure tehnologijom, što pruža još jednu sigurnosnu meru u proveri identiteta pravog korisnika kartice.

Zaštićeno plaćanje

Pri onlajn kupovini uvek izaberite plaćanje platnom karticom, jer su vaši podaci sigurni i zaštićeni. Na taj način nećete morati da brinete da li imate dovoljno gotovine kod sebe kada vam isporuka stigne.

Osećajte se sigurno pri onlajn kupovini uz Banca Intesa Mastercard® kreditne kartice

Plaćajte sa poverenjem. Bilo gde. Bilo kada. Ukoliko plaćate onlajn, mobilnim telefonom ili preko prenosivog uređaja, Mastercard® vam pruža neprocenjivu sigurnost kako biste ostali zaštićeni. Napredna tehnologija prati, detektuje i bori se protiv prevare pri svakom koraku kupovine, čak i pre nego što obavite plaćanje. Zahvaljujući stalnom unapređenju tehnologija, uvek smo jedan korak ispred potencijalnih prevara, a Mastercard® sistem prepoznaje vaš pametni uređaj isključivo kao vaš, kako niko drugi ne bi mogao da kupuje ili plaća koristeći vaše podatke za identifikaciju. 
 
Prilikom onlajn kupovine, broj kartice i datum važenja se unose samo jednom, ukoliko je kupac sačuvao podatke u sigurnom i sertifikovanom okruženju. Osetljivi podaci kao što su PIN, CVC2 kodovi nikada se ne čuvaju.

 

Da li ste znali?

54%* onlajn kupaca u Srbiji kupuje isključivo na domaćim e-commerce sajtovima.

*Mastercard Master Index 2021
Chat