• Nema predloga

UNAPREĐENJE POSLOVANJA

U harmoniji sa Stefanom Milenkovićem

U našem podkastu, svetski priznati violinista govori o svojoj muzici, svojim saradnjama – i ulozi zaštitnog lica u novoj reklamnoj kampanji Banca Intesa

30/11/2023

 

Do svoje 14. godine već je svirao pred predsednikom i papom. Od tada je postao međunarodno traženi solista. Sada se Stefan Milenković, jedan od najistaknutijih violinista današnjice, pojavljuje u novoj multimedijalnoj reklamnoj kampanji Banca Intesa.

„Muzika nije nešto što birate da radite, ona u stvari bira vas”, rekao je o svojoj umetnosti u najnovijem podkastu Intesa Sanpaolo razgovora. „Rođen sam u muzičkoj porodici. Kada sam imao tri godine, violina je postala deo mog života i to traje i dan danas”.

"Kada krenete na takvo putovanje – i ukoliko ste dovoljno hrabri i kreativni da uopšte pomislite na takvu vrstu saradnje – i pritom to bude i uspešno, mislim da apsolutno možemo da se pohvalimo."

Stefan Milenković, violinista i pedagog

Multimedijalna kampanja je rezultat inspirisane saradnje između banke i umetnika, a Stefan u njoj klijentima predstavlja nove tehnološke inovacije banke. 

Zadovoljan je rezultatom. „Kada krenete na takvo putovanje – i ukoliko ste dovoljno hrabri i kreativni da uopšte pomislite na takvu vrstu saradnje – i pritom to bude i uspešno, mislim da apsolutno možemo da se pohvalimo”, rekao je. „Zato što to ni u jednom pogledu nije lako. U pitanju su dva veoma različita sveta koja su se povezala jer dele slične vrednosti”.

"Delimo iste vrednosti – kao što su integritet, odgovornost, transparentnost – koje sam pronašla u Stefanu. Naš odnos je ljudski."

Sandra Lazarević, direktorka Sektora za PR i marketing komunikacije, Banca Intesa

Zaista, prema rečima direktorke Sektora za PR i marketing komunikacije Banca Intesa Sandre Lazarević, Stefan je izabran za zaštitno lice kampanje na osnovu zajedničkih uverenja. „Delimo iste vrednosti – kao što su integritet, odgovornost, transparentnost – koje sam pronašla u Stefanu. Naš odnos je ljudski”, rekla je ona.

Poslušajte podkast kako biste od Stefana i Sandre saznali više o ovoj saradnji.

 

PODCAST: U harmoniji sa Stefanom Milenkovićem

Više o temi

Veštačka inteligencija je tu da ostane – i da pomogne
Materijal za razmišljanje: zašto je bioekonomija glavni prioritet održivog poslovanja?

Podelite ovu priču

Chat