• Nema predloga

Visa Platinum Business


Benefiti

Lounge key

Otvara vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450+ gradova

Osiguranje od zloupotrebe korišćenja

Osiguranje koje omogućava vašoj kompaniji potpunu sigurnost

Globalna podrška

Gde god da se nalazite, podrška vam je dostupna 24/7

visa platinum kartica banca intesa
Visa Platinum Business kartica
  • Raspolažite novčanim sredstvima sa vašeg platnog računa
  • Uživajte pravo na brojne pogodnosti Platinum osiguranja
  • Plaćajte u zemlji i inostranstvu
  • Otvorite vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u više od 450 gradova sveta
Visa Platinum Business kartica

Visa Platinum Business kartica vam pruža privilegije i pogodnosti dizajnirane da odgovore na vaše najzahtevnije potrebe i olakšava vaš radni dan pun izazova. Zajednički je imenitelj uspešnih poslovnih ljudi i poštuje vaše profesionalne standarde.

Naša najprestižnija biznis kartica štedi vaše vreme, pomaže vam da bolje upravljate novcem i otvara vrata sveta u koji mogu da zakorače samo odabrani.

Lounge key

Lounge key

Vaš posao zahteva česta putovanja, zato je bitno da aerodrom za vas bude oaza mira, gde se u udobnoj fotelji možete usredsrediti na vaše najvažnije poslove za taj dan. Ova platna kartica vam otvara vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u više od 450 i više gradova sveta, za neograničen broj poseta. Dovoljno je da pokažete svoju Banca Intesa Visa Platinum Business platnu karticu i sa sobom možete uvesti koga god poželite, uz posebno za vas ugovorenu doplatu po pratiocu.

Za više informacija posetite LoungeKey veb-sajt, ili preuzmite LoungeKey smartfon aplikaciju sa Google Play ili App Store. Pristupite linku u nastavku. Ukoliko ste već registrovani, potrebno je da ponovo kreirate nalog.

BANCA INTESA VISA PLATINUM BUSINESS:
www.loungekey.com.

Speed pass

Speed pass

Vaše vreme je dragoceno, zato vas ova platna kartica odvodi na „brze trake“ više od 270 aerodroma širom sveta, što podrazumeva:

  • brzi ček-in i pasošku kontrolu,
  • prioritet u redu za šalter,
  • organizaciju transfera,
  • pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske.

Rezervišite uslugu tri dana pre korišćenja na speedpass.yqnowgroup.com i ostvarite popust na regularnu cenu. Iznos popusta, koji vam obezbeđuje Visa Platinum Business platna kartica, možete pogledati na navedenom linku.

Internacionalno medicinsko i putno osiguranje

Internacionalno medicinsko i putno osiguranje

Spokojstvo putovanja širom sveta

Kada putujete, osiguranje je jedna od najvažnijih stvari koju možete poneti sa sobom. Zato smo za vas uz Visa Platinum Business platnu karticu obezbedili internacionalno medicinsko i putno osiguranje koje važi u celom svetu i, ukoliko zatreba, pokriva:

- medicinsku pomoć i asistenciju u inostranstvu u slučaju iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja,
- troškove bolničkog lečenja za vreme putovanja za najmanje 72 sata neprekidnog boravka u bolnici,
- hitne medicinske pomoći za povrede nastale rekreativnim bavljenjem skijaškim sportovima (skijanje i snoubording)

Ovo osiguranje, takođe pokriva:

- kašnjenje ili otkaz leta,

- propuštene konekcije,

- kašnjenje ili gubitak prtljaga,

- nezgode u javnom prevozu u inostranstvu.

Osigurajte sebe i do pet članova vaše porodice, uključujući bračnog ili vanbračnog druga i decu do 18 godina starosti, koji putuju sa vama kao nosiocem platne kartice ukoliko ih prijavite osiguravajućoj kući pre putovanja.

Osiguranje od zloupotrebe

Osiguranje od zloupotrebe

Osiguranje od zloupotrebe korišćenja ove platne kartice od strane zaposlenih omogućava vašoj kompaniji (pravnom licu, preduzetniku) potpunu sigurnost i bezbednost od neautorizovanog korišćenja Banca Intesa Visa Platinum Business platne kartice.

Veb-aplikacija Visa IntelliLink

Veb-aplikacija Visa IntelliLink

Još jedan profesionalac u timu

Vaš profesionalni pristup zahteva analizu i izveštavanje i u ovoj oblasti. Veb-aplikacija Visa IntelliLink za pravna lica i preduzetnike omogućava vam pristup sveobuhvatnom i lakom za korišćenje setu grafičkih tabela i izveštaja koji podatke o transakcijama pretvaraju u poslovne analize i pokazatelje. Ovaj napredni poslovni alat dizajniran je da vam pomogne i pojednostavi efikasno upravljanje troškovima vaše Banca Intesa Visa Platinum Business platne kartice, pri čemu vam opcije kao što su Kategorizacija troškova i Notifikacije o transakcijama omogućavaju da pratite promet ostvaren ovom platnom karticom. Na raspolaganju su Vam interaktivni izveštaji zahvaljujući kojima možete da pratite transakcije prema: vrsti troška, kartici, ličnim kategorijama.

Da biste se prijavili za ovu uslugu, potrebna vam je važeća Banca Intesa Visa Platinum Business platna kartica. Registracija je jednostavna i možete je obaviti preko linka register.businesssolutions.visa.com.

Pomoć prilikom saobraćajnih nezgoda ili kvarova

Pomoć prilikom saobraćajnih nezgoda ili kvarova

Podrška kada treba

Kada ste na putu možete računati 24 sata na pomoć pri rešavanju problema u slučaju saobraćajnih nezgoda i kvarova na vozilu, koju vam obezbeđuje Banca Intesa Visa Platinum Business platna kartica.

Kao vaš prijatelj u nevolji, omogućava vam pomoć i pokriće nenadanih troškova na putu za tri slučaja godišnje, poput pružanja servisnih informacija, besplatnog prevoza vozila u slučaju saobraćajne nezgode do najbližeg servisa na teritoriji Srbije i Evrope, prevoza vozača i putnika do odredišta. U okviru iznosa predviđenih paketom, u Evropi i Srbiji, možete očekivati popravku vozila u slučaju manjeg kvara, kao i prevoz vozila u slučaju kvara. Paket asistencija je vezan za fizičko lice dok aktivno upravlja vozilom, koje je predmet asistencije.

Kada vam zatreba, pomoć jednostavno možete zatražiti 24/7. Prijavite slučaj odmah po nastajanju, pozivom na broj telefona + 381 11 655 65 29 i pratite uputstva operatera.

24/7 podrška Kontakt centra

24/7 podrška Kontakt centra

Globalna podrška

Stalna dostupnost novca vama je neophodna. Da bi vam novčana sredstva bila na raspolaganju, čak i u nekim nepredviđenim situacijama, gde god da se nađete, možete računati na 24/7 podršku našeg Kontakt centra sa posebno obezbeđenim brojem telefona: + 381 11 310 88 33. Prijavite eventualni gubitak ili krađu vaše platne kartice i ona će biti blokirana odmah, a u bilo koje doba dana jednim pozivom možete dobiti informacije o stanju na računu vaše platne kartice.

Ukoliko ste u inostranstvu, platnu karticu možete blokirati i pozivom centra globalne Visa podrške, na 24/7 dostupne brojeve telefona sa linka https://cardholderbenefitsonline.com. U tom slučaju će vaša platna kartica biti blokirana za 30 minuta. Novac vam, takođe, može biti hitno isplaćen na više od 270.000 lokacija širom sveta. Više informacija o ovoj pogodnosti na https://rs.visa.com.

Pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela

Pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela

Zadovoljstva dostupna izuzetnima

Kupovina ili putovanje za vas može biti više od očekivanog zahvaljujući Platinum internacionalnom i lokalnom programu benefita i popusta.

Banca Intesa Visa Platinum Business platna kartica vam pruža fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com.
 

Očekuju vas, takođe, odlični popusti i pogodnosti na brojnim prodajnim mestima u Srbiji o čemu se možete informisati na rs.visa.com.

Sloboda raspolaganja sredstavima

Sloboda raspolaganja sredstavima

Plaćajte Banca Intesa Visa Platinum platnom karticom u zemlji i inostranstvu, preko interneta i na prodajnim mestima obeleženim Visa znakom. Iskusite jednostavnost beskontaktnog plaćanja, a možete podizati i gotov novac na bankomatima.

Na svoju Visa Platinum platnu karticu možete, po ličnom izboru, ovlastiti neograničen broj dodatnih korisnika, koji ce uživati u istim benefitima obezbeđenim za osnovnu platnu karticu.

Za više informacija obratite se nadležnoj kontakt osobi u Banca Intesa ili pozovite + 381 11 310 88 33, za vas posebno obezbeđen 24/7 broj telefona. 

Usluge koje obezbeđuje VISA kartičarska organizacija prezentovane su na zvaničnoj internet stranici: www.rs.visa.com i podložne su promeni.

Više informacija o ovom proizvodu saznajte OVDE

Chat