• Nema predloga

Obuka za zaposlene kod ovlašćenog menjača

Obuka za zaposlene kod ovlašćenog menjača

Prema Odluci Narodne banke Srbije o uslovima i načinu obavljanja menjačkih poslova, Banca Intesa Beograd obaveštava svoje klijente i poslovne saradnike da će u narednom periodu u skladu sa propisanim merama za suzbijanje širenja zarazne bolesti COVID-19 organizovati vebinar - Obuka zaposlenih kod ovlašćenih menjača koji rade sa novčanicama i kovanim novcem koji glase na EVRO.

Tema obuke je "Ručna obrada novčanica, zaštitni elementi novčanica i upoznavanje sa karakteristikama aktuelnih falsifikata". Predviđeno vreme trajanje obuke je tri sata.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave preko našeg formulara.

Nakon popunjenog formulara, dobićete automatsku poruku, čime se potvrđuje prijem Vaše prijave.

Prijavljeni učesnici će dobiti link za pristup na registrovane e-mail adrese sa terminom održavanja vebinara. Navedenim linkovima i obuci se može pristupati sa svih uređaja (računara, mobilnih telefona i tableta) putem ZOOM aplikacije.

Nakon dobijanja potvrde o tačnom terminu, potrebno je da svoje učešće potvrdite uplatom iznosa od 12.000 RSD po polazniku, najkasnije dva dana pre održavanja obuke (pogledajte primer uplatnice).

NAPOMENA: Uplatu kotizacije za obuku potrebno je da izvršite tek nakon što dobijete povratni e-mail od strane Banke sa detaljima vezanim za mesto i vreme održavanja obuke.

Chat