• Nema predloga

Biz Mobi kredit bez odlaska u Banku

100% Online kredit za preduzetnike

Preduzetnik ste i treba vam dodatni novac

Bez odlaska u Banku možete realizovati Biz kredit i dozvoljeno prekoračenje računa do 600.000 dinara putem BizMobi aplikacije mobilnog bankarstva za pravna lica.

 

PODNESITE ZAHTEV ZA KREDIT KOJI VAM ODGOVARA PREKO BANCA INTESA MOBILNE APLIKACIJE
bizmobi banca intesa online kredit
PODNESITE ZAHTEV ZA KREDIT KOJI VAM ODGOVARA PREKO BANCA INTESA MOBILNE APLIKACIJE
Prijavite se u aplikaciju BizMobi i kliknite na dugme Pogledajte ponudu u gornjem delu ekrana
Po izboru jednog od ponuđenih proizvoda, odaberite iznos, rok otplate i saznajte sve uslove, kao i okvirni iznos rate kredita
Odaberite opciju Nastavi proces, saglasite se sa ponuđenim uslovima i unosom svog PIN-a potvrdite da želite da podnesete zahtev
Vaš zahtev ćemo obraditi u najkraćem roku i kroz aplikaciju obavestiti o njegovom statusu
Po odobrenju zahteva proverite uslove i unosom svog PIN-a prihvatite ugovornu dokumentaciju i realizujte kreditni proizvod

Napomena: Potrebno je da preuzmete najnoviju verziju BizMobi aplikacije (Android i iOS, verzija aplikacije je 1.3.0.) da biste mogli da podnesete zahtev za kredit.

U jednom trenutku možete podneti samo jedan kreditni zahtev. Ukoliko trenutno nemate online ponudu, klikom na opciju Zainteresovan sam, možete proslediti poruku svom savetniku, koji će vas kontaktirati, sa najboljim rešenjem za vaš zahtev.

 

Vrste kredita
Putem BizMobi aplikacije dostupno vam je više vrsta online Biz kredita – u valuti RSD i RSD sa valutnom klauzulom, kao i dozvoljeno prekoračenje računa koje možete realizovati bez odlaska u Banku do iznosa od 600.000 RSD.
Biz Obrt kredit
Kredit za finansiranje nabavke obrtnih sredstava

Maksimalan period otplate kredita do 18 meseci

Grejs period do 6 meseci

Saznajte više
Biz Minus
Dozvoljeno prekoračenje računa

Odobrena sredstva na raspolaganju u kratkom roku

Maksimalan period otplate do 12 meseci

Saznajte više

Dodatne informacije

Ukoliko imate dodatna pitanja, sve odgovore možete dobiti telefonom, pozivom na broj 011/310-88-70 ili preko e-maila na e-banking@bancaintesa.rs, radnim danima od 8 do 18 i subotom od 9 do 14 časova.

 

Chat