• Nema predloga

Međunarodno putno osiguranje

Međunarodno putno osiguranje

Na svakom putovanju moguće su situacije u kojima neka neprijatnost može da poremeti vaše planove i uživanje u odmoru. U saradnji sa Generali i Wiener Satdtische osiguranjem, nudimo vam mogućnost ugovaranja polise međunarodnog putnog osiguranja kako biste bezbrižno putovali i obezbedili pomoć u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Generali osiguranje

Generali osiguranje

Međunarodno putno osiguranje

Generali polisa međunarodnog putnog osiguranja vam nudi mogućnost ugovaranja:

  • Standard pokriće: plaćanje troškova bolničkog (hospitalizacija) i vanbolničkog (ambulantnog) lečenja, transport do najbližeg lekara, upućivanje na lekara, lekarski saveti, praćenje zdravstvenog stanja osiguranika, poseta bolesnom detetu, zajednički smeštaj sa bolesnim detetom, poseta bliske osobe, korišćenje prevodioca u slučaju hitnosti.
  • Gold pokriće: Standard pokriće, kao i usluge putne asistencije i usluge pravne asistencije i pozajmice novčanih sredstava, informisanje pre putovanja, povratak dece koja su ostala bez staranja, administrativna pomoć u slučaju krađe dokumenata, pronalaženje i preusmeravanje prtljaga, informacije u vezi sa šlep-službom, novčana pozajmica u slučaju razbojništva, informacije o advokatima, nadoknada zbog bolničkog lečenja za vreme putovanja – ukoliko usled osiguranog slučaja osiguranik provede najmanje 72 sata neprekidno na bolničkom lečenju u skladu sa Uslovima, Osiguravač će isplatiti fiksnu nadoknadu u visini novčanog iznosa navedenog na polisi/potvrdi.

Wiener Städtische osiguranje

Wiener Städtische osiguranje

Međunarodno putno osiguranje

Međunarodno putno osiguranje može se ugovoriti za lica starosti od najmanje tri meseca do maksimalno navršene 83 godine. Sa polisom možete putovati u sve zemlje sveta, a dobro bi bilo da znate da se za neke destinacije uključuju tarifni doplaci koji utiču na visinu premije osiguranja.

Wiener Stadtische polisa međunarodnog putnog osiguranja vam nudi mogućnost ugovaranja:

  • Osnovnog pokrića: medicinska evakuacija i repatrijacija, lekarski saveti, preporuke lokalnih lekara specijalista, hitne stomatološke usluge, repatrijacija posmrtnih ostataka i
  • Dodatnog pokrića: uz osnovno pokriće možete ugovoriti i pokriće za traženje i spasavanje, hitnu dostavu lekova, usluge prevodioca, slanje i primanje hitnih poruka, repatrijacija drugih osiguranika učesnika u nesreći, upućivanje bliske osobe, pratnja maloletne dece.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)