• Nema predloga

Senior Keš kredit

Kada ne možete da kažete ne, mi kažemo što da ne!

Šta je važno da znam?

Ko može da uzme kredit?Senior Keš kredit možete uzeti ako ste penzioner i imate između 55 i 79 godina, odnosno najviše 80 godina u trenutku otplate poslednje rate.

Kolika je rata kredita?

Na iznos kredita od 100.000 RSD na period otplate od pet godina vaša mesečna rata iznosila bi 2,326.83 RSD.

Izračunajte ratu za vaš željeni iznos kredita, na kalkulatoru ispod.

Kako do kredita?
Senior keš kredit možete realizovati i putem aplikacija digitalnog bankarstva ako ste registrovani korisnik, i to u samo nekoliko koraka.

Senior Keš kreditni kalkulator

Izračunajte ratu svog kredita.

Iznos kredita

0 EUR 0 EUR

Rok otplate

0 - 0 -

Kamatna stopa je uvek fiksna.

Rezultati kalkulacije su informativnog karaktera. Naknada za obradu kredita je uračunata u ukupan iznos koji korisnik treba da plati po kreditu. Detaljne informacije o kreditu možete pronaći u opisu i reprezentativnom primeru na dnu stranice.

 • Mesečna rata
  EUR
  • Iznos kredita - HRK
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - EUR
magnifica savetnik zakazite sastanak pozovite odmah

Postanite Magnifica klijent

Otkrijte privilegije Magnifica Premium bankarstva. Ostavite svoje podatke i Magnifica savetnik će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Vaša penzija je dovoljna...


... za sve vaše potrebe! Senior Keš kredit za penzionere vam omogućava da dođete do dodatnog novca samo uz ličnu kartu i penzione čekove za poslednja tri meseca, a kao Magnifica klijent možete direktno zakazati sastanak kod svog savetnika i realizovati kredit pod još povoljnijim uslovima.

Obradujte svoje najbliže ili priuštite sebi nešto što odavno želite uz gotovinski kredit sa dužim rokom otplate, fiksnom ratom i bez učešća i žiranata. Takođe, nudimo vam i mogućnost životnog osiguranja, bez naknade.

Chat