• Nema predloga

Uložite u svoju budućnost

Prednosti ulaganja u investicione fondove

Diversifikacija rizika

Ulaganje u više finansijskih instrumenata vodi smanjenju rizika

Profesionalno upravljanje

Imovinom investicionog fonda upravlja stručno lice–portfolio menadžer

Viša stopa prinosa

Ulaganjem u odabrani invest. fond potencijalno ostvarujete viši prinos

Za vas koji istražujete nove mogućnosti investiranja

Ako ste u potrazi za novim investicionim mogućnostima, zadovoljstvo nam je što možemo da vam posredstvom Društva za upravljanje otvorenim investicionim fondom sa javnom ponudom Intesa Invest ad Beograd pružimo priliku da investirate i uvećate vaša novčana sredstva.

Intesa invest ad Beograd je kao deo jedne od najvećih Evropskih finansijskih grupacija, Intesa SanPaolo SpA, u mogućnosti da svim svojim klijentima (i fizičkim i pravnim licima) omogući vrhunsku uslugu upravljanja imovinom i zadovolji njihove najrazličitije potrebe

Ulaganjem u investicioni fond investirate u različite finansijske instrumente, što vam daje mogućnost da ostvarite očekivani prinos koji je viši od uobičajenih načina štednje. Ovakav vid investiranja može biti pravi izbor za vas bez obzira na to da li ste iskusni investitor ili početnik u ovaj oblasti, kao i bez obzira na visinu novčanih sredstava koja ste spremni da uložite. Dodatna pogodnost je što su se sa izmenom zakona koji reguliše investicione fondove u 2020. godini, stekli uslovi da u skladu sa Prospektom odabranog fonda, pored ulaganja u dinarima, ulažete svoja sredstva i direktno u evrima.

Svoj novac možete investirati u otvorene investicione fondove, Intesa Invest Cash Dinar UCITS fond, Intesa Invest Cash Euro UCITS fond, Intesa Invest Comfort Euro UCITS fond, kao i u novi Intesa Invest Flexible Euro UCITS fond.

Kako biste se na najbolji način upoznali sa svim karakteristikama fondova pod upravljanjem Intesa Invest ad Beograd i napravili pravi izbor u skladu sa vašim potrebama, pogledajte detalje OVDE.

intesa invest investicioni fondovi magnifica klijenti

Intesa Invest


Banca Intesa osnovala je Društvo za upravljanje investicionim fondovima Intesa Invest a. d. Beograd u skladu sa strateškim opredeljenjem da kreira dodatnu vrednost za svoje klijente i ponudi im širi spektar usluga koje prate njihove rastuće potrebe.Naša misija je generisanje vrednosti za ulagače, predviđanje potreba i kreiranje investicionih proizvoda koji će odgovoriti na njihove potrebe i očekivanja, uz manji rizik ulaganja, niže troškove i profesionalno upravljanje imovinom.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)