• Nema predloga

Visa Infinite

Globalna podrška

Podrška našeg kontakt centra 24/7 i posebno obezbeđen broj telefona

Infinite osiguranja

Potpuno multiputno osiguranje i osiguranje kupljenog proizvoda

Konsijerž usluga

Ostvarite vaše ideje uz pomoć ličnog asistenta - konsijerža

Medicinska i pravna pomoć

Stručni timovi na raspolaganju za sva medicinska ili pravna pitanja

Pogodnost na aerodromima

Putujte komforno širom sveta

Jedinstvena debitna kartica

Linija između savršenstva i izvrsnosti je oduvek bila tako tanka, ali vama poznata. Zato smo Vam posvetili Banca Intesa Visa Infinite debitnu karticu koja briše tu liniju za malobrojne koji je prepoznaju. 

visa infinite kartica banca intesa
Visa Infinite kartica
 • Uživajte pravo na brojne pogodnosti Infinite osiguranja
 • Otvorite vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450 i više gradova sveta
 • Ovlastite neograničen broj dodatnih korisnika
 • Ostvarite pravo na veliki broj pogodnosti i benefita prilikom kupovine ili putovanja

Konsijerž usluga

 

Potrebna vam je pomoć prilikom praznika, rođendana ili nekih bitnih životnih događaja? Vaš lični asistent, vaš konsijerž će se pobrinuti za to. 

Konsijerž usluga će vam biti dostupna kad god i gde god vam je potrebna.

Privilegija

Privilegija

Osetite zadovoljstvo savršenog ostvarenja vaše ideje.

Nijedan događaj ili praznik, ma gde god poželite da se nađete, ne morate propustiti. Ako vi poželite, vaš konsijerž, lični asistent, pobrinuće se za to. On može voditi kalendar vama interesantnih događaja i važnih porodičnih praznika i, uzimajući u obzir vaša interesovanja, predlagati ekskluzivne poklone i destinacije za odmor, organizovati vaše događaje i putovanja, obezbediti pristup prodavnicama van radnog vremena, bukirati ekskluzivne restorane, hotele i događaje.

Konsijerž usluga je besplatna za vas, dok troškove kupovine zatraženih proizvoda ili usluge plaćate Banca Intesa Visa Infinite karticom.

Dovoljno je da na broj +381 11 310 88 66 pozovete našeg agenta koji će preuzeti konsijerž zahtev, proslediti upit i dostaviti vam povratnu informaciju. Ukoliko želite da pričate na engleskom jeziku sa svojim ličnim menadžerom internacionalne konsijerž kuće, koji Vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, možete kontaktirati direktno na broj telefona +381800812177.

Korisnici kartica mogu komunicirati sa  konsijerž servisom i putem čet bot podrške u okviru Viber ili Telegram aplikacije na srpskom i engleskom jeziku. Zahteve za korišćenje usluge mogu direktno slati ka konsijerž servisu putem e mail-a na adresu visa@concierge.link

Više informacija o ovoj pogodnosti na www.rs.visa.com.

Komfor

Komfor

Komforno putovati širom sveta je lako kada aerodrom za vas postane oaza mira, gde se u udobnoj fotelji možete usredsrediti na svoje najvažnije poslove za taj dan. Ova kartica vam otvara vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450 i više gradova sveta, za neograničen broj poseta. Dovoljno je da pokažete svoju Banca Intesa Visa Infinite karticu i sa sobom možete uvesti koga god poželite, uz posebno za vas ugovorenu doplatu po pratiocu. Za više informacija posetite LoungeKey veb-sajt, ili preuzmite LoungeKey smartfon aplikaciju sa Google Play ili App Store. Pristupite linku u nastavku. Ukoliko ste već registrovani, potrebno je da ponovo kreirate nalog.

BANCA INTESA VISA INFINITE:
www.loungekey.com/BancaIntesaBeograd-VisaInfinite

Vaše vreme je dragoceno, zato Vas ova kartica odvodi na „brze trake” više od 270 aerodroma širom sveta, što podrazumeva brzi ček-in i pasošku kontrolu, prioritet u redu za šalter, kao i organizaciju transfera, pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske. Rezervišite uslugu tri dana pre korišćenja na linku i zaboravite na aerodromske gužve i čekanje, uz popust na regularnu cenu.

Spokojstvo

Spokojstvo

Opustite se uz posebne privilegije različitih vrsta Infinite osiguranja:

 • Potpuno multiputno osiguranje

Obezbedite mir i sigurnost svim članovima vaše porodice ukoliko putuju sa  vama, korisnikom ove kartice. Osigurajte vas, supružnika i do petoro dece, na domaćim i internacionalnim putovanjima, u trajanju do 90 uzastopnih dana za pojedinačno putovanje, čije ste troškove u potpunosti ili delimično platili Banca Intesa Visa Infinite karticom. Osiguranje pokriva skoro sve popularne sportske aktivnosti na putovanjima, nezgode nastale prilikom putovanja automobilom, a obezbeđuje i povraćaj sredstava u slučaju neophodnosti otkazivanja ili pomeranja datuma putovanja koje je već isplaćeno ili rezervisano.

 • Osiguranje kupljenog proizvoda

Kupite šta zaželite sebi ili dragoj osobi, platite ovom karticom i od tog trenutka u narednih 90 dana ne morate da brinete o eventualnim oštećenjima, krađi ili gubitku kupljenog proizvoda. Predmet vaše kupovine biće osiguran kako kod vas, tako i kod osobe kojoj poklanjate, ukoliko nije pokriven drugim garancijama, uz sačuvan originalni račun i u okviru određenih novčanih limita u pogledu cene i iznosa pokrića.

Više informacija o ovim pogodnostima pronađite na cardholderbenefitsonline.com.

Sigurnost

Sigurnost

Zamislite da imate stručne timove na raspolaganju za bilo koje medicinsko ili pravno pitanje. Ova kartica vam upravo to pruža. Od telefonskih medicinskih saveta, preko stručne nege pre i posle hospitalizacije i hitne medicinske pomoći, do informacija o vakcinaciji i medicinskim centrima u zemlji u koju putujete, pravnih konsultacija i tumačenja.

Sve navedeno vam je od sada dostupno 24/7 kad god vam zatreba, lokalnim pozivom na broj telefona 0800 190 003, a za pozive iz inostranstva pogledajte telefonske brojeve na linku na kom možete dobiti i više informacija o ovoj pogodnosti.

Prioritet

Prioritet

Gde god da se nađete, računajte na 24/7 podršku našeg Kontakt centra, sa posebno obezbeđenim brojem telefona +381 11 310 88 66. Prijavite lako eventualni gubitak ili krađu vaše kartice pozivom na broj +381 11 30 10 160 i odmah će biti blokirana, a u bilo koje doba dana jednim pozivom možete dobiti informacije o stanju na računu vaše kartice.

Prestiž

Prestiž

Banca Intesa Visa Infinite kartica Vam pruža fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su Vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com.

Posebne pogodnosti tokom putovanja možete pogledati na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-privileges.html

Takođe, pogledajte koji Vas sve popusti očekuju sa Vašom premium karticom na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/offers.html#2

Plaćanje

Plaćanje

Mesečna članarina za osnovnu Visa Infinite platnu karticu iznosi 6.000,00 RSD. Mesečna članarina za dodatnu Visa Infinite platnu karticu je 3.000,00 RSD.

Plaćajte Banca Intesa Visa Infinite karticom na prodajnim mestima trgovaca u zemlji i inostranstvu, preko interneta i na prodajnim mestima obeleženim Visa znakom. Iskusite jednostavnost beskontaktnog plaćanja, a možete podizati i gotov novac korišćenjem platne kartice na bankomatima.

Plaćajte robu i usluge na preko 9.000 prodajnih mesta* i na do 12 rata.

Naknada za plaćanje na rate na prodajnom mestu trgovca obračunava se po svakoj rati i iznosi 50 RSD za sve vrste platnih računa osim za:  

 • Intesa Hit Plus platni račun, visina naknade po rati 40 RSD;
 • Intesa Magnifica platni račun, bez naknade.

*Ova mogućnost nije dostupna prilikom kupovine na internet prodajnim mestima.

Na Vašu Infinite karticu možete, po ličnom izboru, ovlastiti neograničen broj dodatnih korisnika, koji će uživati u istim benefitima obezbeđenim za osnovnu karticu.

Za više informacija obratite se Magnifica savetniku u ekspozituri ili na za Vas posebno obezbeđen 24/7 broj telefona +381 11 310 88 66.

Usluge koje obezbeđuje VISA kartičarska organizacija prezentovane su na zvaničnoj internet stranici rs.visa.com i podložne su promeni.

Užitak

Užitak

 • Isplanirajte odmor u skladu sa Vašim željama

Konačno je došlo vreme koje svi toliko čekamo – vreme za odmor! A uz Visa Premium pogodnosti ono postaje besprekorno iskustvo po najvišim standardima jer na raspolaganju imate Visa Konsijerž uslugu, do 6% popusta za rezervaciju smeštaja na Booking.com platformi, popuste za iznajmljivanje automobila na AVIS i SIXT onlajn platformama, kao i na putne aranžmane Filip travel agencije.

 • Putujte komforno i sa stilom

Visa Premium pogodnosti učiniće da vaš odmor počne i pre poletanja! Relaksirajte se u Lounge Key poslovnim salonima, iskoristite prioritetni prolaz aerodromskih formalnosti i popuste na kupovinu karata u Air Serbia filijalama i sve to dok uživate u besplatnoj kafi po izboru iz Kafeterije na aerodromu Nikola Tesla. Po povratku kući, za prevoz od aerodroma do željene destinacije, čekaju vas posebni popusti za vožnju poručenu putem Pink Taxi aplikacije.

 • Vikend getaway

Napunite se energijom i izmestite iz svakodnevnice čak i ako imate samo par dana na raspolaganju. Za plaćanja Visa Premium karticom čeka vas 10% popusta na smeštaj u hotelima Movenpick Fruške Terme ili Fruške Residence, do 15% popusta na nesvakidašnje gastronomsko iskustvo u čarobnoj bašti restorana FIG na Fruškoj Gori i različite privilegije u okviru u BSC Squash kluba.

 • Premium letovanje u Crnoj Gori

Bilo da je u pitanju ekskluzivni šoping poznatih svetskih brendova ili uživanje u nekim od partnerskih hotela, restorana ili beach barova jedno je sigurno – popusti ili druge pogodnosti za korisnike Visa Premium kartica su zagarantovane, kao i luksuzno iskustvo uživanja u lepotama Crnogorskog primorja.

 

Više detalja o načinu ostvarenja benefita i periodu važenja možete pronaći na sledećem link-u.

Izvod iz uslova polise osiguranja

Sigurnost svih klijenata nam je prioritet. Vi ipak uživate našu posebnu pažnju, zato uz Visa Infinite karticu dobijate brojna, fantastična osiguranja.

Otkrijte svet Infinite osiguranja, kreiranih da biste rasterećeno mogli da date svoj maksimum tamo gde vam je važno.

Personalizujte korišćenje kartice uz aplikaciju digitalnog bankarstva
visa inspire kartica banca intesa digitalno bankarstvo
Personalizujte korišćenje kartice uz aplikaciju digitalnog bankarstva
Izvršite pregled po karticama i proverite listu transakcija u prethodnom periodu
Postavite limite potrošnje po karticama u skladu sa vašim željama
Generišite kod za podizanje gotovine bez kartice uz #withCASH funkcionalnost
Aktivirajte pametne notifikacije radi dobijanja informacija o izvršenim transakcijama
agencija za osiguranje depozita aod banca intesa osigurani depoziti

Osiguranje depozita

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.
Chat