• Nema predloga

ZASLUŽENO SVAKOG DANA.

Mastercard konsijerž

Lični asistent na raspolaganju 24h/7 dana

Neograničen internet

Pristup internetu kroz globalnu WiFi mrežu bez dodatnih troškova

VIP salon

Udobnost u preko 1.100 aerodromskih VIP salona.

Prilikom prvog preuzimanja Banca Intesa Mastercard Platinum kreditne kartice u ekspozituri, možete se odlučiti za jednu od navedenih lokalnih pogodnosti koje su vam dostupne narednih 6 meseci

 • PRISTUP VELIKOM BROJU SPORTSKIH OBJEKATA UZ FITPASS ČLANARINU 
 • SKIPASS ZA VIKEND TOKOM SKIJAŠKE SEZONE NA KOPAONIKU 
 • PREKO 250 KANALA DOSTUPNIH NA ARENA CLOUD APLIKACIJI, SPORTSKI DOGAĐAJI, FILMOVI I SERIJE IZ VIDEO KLUBA 

Pravo na korišćenje ili zamenu pogodnosti možete ponovo ostvariti nakon perioda od 6 meseci ukoliko je potrošnja po vašoj Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnoj kartici iznosila 3.000 eur, odnosno prvog narednog meseca po dostizanju navedenog iznosa.

mastercard platinum
Na raspolaganju su Vam i mnogobrojne pogodnosti:
 • Podizanje gotovog novca na bankomatu ili kupovinu preko interneta u zemlji i inostranstvu
 • Odloženo plaćanje do 40 dana
 • Mogućnost kupovine na do 24 rate na više od 9.000 prodajnih mesta u zemlji, kao i popusti na na prodajnim mestima naših partnera
Saznajte više
magnifica savetnik zakazite sastanak pozovite odmah

Zakažite sastanak kod vašeg Magnifica savetnika

Sastanak sa Magnifica savetnikom možete zakazati slanjem imejla ili pozivom. Kontakt Magnifica savetnika proverite na 011 310 88 88.
Mastercard konsijerž, lični asistent 24/7

Mastercard konsijerž, lični asistent 24/7

Čitav tim profesionalaca vam je na raspolaganju, uvek spremnih da brzo i efikasno pronađu rešenje za vaše upite koji se odnose na svakodnevni život, slobodno vreme, razonodu i putovanja. 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji prilikom plaćanja Banca Intesa Mastercard Platinum karticom dostupna vam je asistencija širokog opsega a naročito:

 • Organizacija eksluzivnih putovanja, slobodnog vremena i razonode, 
 • Informacije, saveti i rezervacije smeštaja u hotelima, apartmanima, vikendicama i vilama,
 • Saveti i informacije za odabir restorana za specijalne prilike, jelovnika, organizacija porudžbina unapred kao i rezervacija stola,
 • Asistencija pri pronalaženju karata za sportske, društvene, muzičke i kulturne događaje,
 • Asistencija oko zahteva vezanih za važne datume, isporuka cveća i poklona širom sveta.

Uslovi korišćenja pogodnosti dostupni su OVDE.

Pozivom stalno dostupnog broja +381 11 310 88 33 iz zemlje i inostranstva ili slanjem imejla na bancaintesa@concierge-mc.com na raspolaganju vam je sve navedeno.

Obaveštenje o korišćenju pogodnosti >>>

 

Neograničen pristup internetu širom sveta

Neograničen pristup internetu širom sveta

Savremen, ubrzan način života nameće dostupnost u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu širom sveta. Uz Banca Intesa Mastercard kreditnu karticu imate mogućnost neograničenog pristupa internetu na preko 1.000.000 hotspot tačaka na svetu kao i tokom odabranih avionskih letova za najviše četiri uređaja. Za korišćenje navedene pogodnosti potrebno je da se registrujete na internet stranici mastercard.boingo.com nakon čega ćete dobiti imejl sa detaljnim informacijama. U trenutku kada vam je na raspolaganju pristup internetu, bićete obavešteni od strane aplikacije Boingo Wi-Finder koju je potrebno da nakon registracije preuzmete na Google Play ili App Store i ulogujete se.

Uslovi korišćenja pogodnosti dostupni su OVDE.

Obaveštenje o korišćenju pogodnosti >>>

Udobnost u preko 1.100 aerodromskih VIP salona

Udobnost u preko 1.100 aerodromskih VIP salona

U slučaju da je došlo do kašnjenja vašeg leta duže od 1h, radi vašeg i komfora još 3 osobe koje putuju sa vama, na raspolaganju vam je pristup u preko 1100 VIP aerodromskih salona širom sveta. O spisku salona, uslovima kao i pravilima korišćenja možete se informisati na  https://loungefinder.loungekey.com/Pass. Da biste koristili navedenu pogodnost neophodno je da se u bilo kom periodu a pre polaska svakog leta registrujete na internet stranici fdp.mastercard.com/bancaintesabeograd nakon čega ćete dobiti putem mejla potvrdu o detaljima. U slučaju kašnjenja vašeg leta duže od 60 minuta, sms porukom bićete obavešteni o poslatoj propusnici sa jednokratnim QR kodom za pristup aerodromskom salonu na registrovani imejl, za vas i osobe koje putuju sa vama. Letovi koji su otkazani ili čije je poletanje pomereno 24 sata nakon planiranog polaska ne smatraju se odloženim.

Uslovi korišćenja pogodnosti dostupni su OVDE.

Obaveštenje o korišćenju pogodnosti >>>

Pristup velikom broju objekata za sport uz FitPass

Pristup velikom broju objekata za sport uz FitPass

U bilo kom slobodnom trenutku koji imate, u 30 gradova širom Srbije, ukoliko poželite da se rekreirate, možete se oprobati u 70 različitih sportskih disciplina. Bez obzira da li želite da probate neku novu aktivnost ili rekreativni program uz Banca Intesa Mastercard kreditnu karticu na raspolaganju vam je FitPass članarina sa 8 termina za trening u toku jednog meseca. Iz široke ponude sportskih aktivnosti o kojima se možete informisati na internet stranici www.fitpass.rs  na raspolaganju su Vam i treninzi za dete starosti do 14 godina za koje je obavezno Vaše prisustvo. Saznajte više i o specijalnim pogodnostima i popustima na internet stranici https://fitpass.rs/popusti.

Sve što je neophodno da uradite jeste da se prilikom prvog preuzimanja Banca Intesa Mastercard kreditne kartice odlučite za navedenu pogodnost, nakon čega ćete dobiti sms poruku sa aktivacionim kodom sa kojim je potrebno da se registrujete na internet stranici https://fitpass.rs/promocije/intesa. Po uspešnoj regsitraciji, na Vašu imejl adresu stići će lozinka neophodna za pristup FitPass aplikaciji koju možete besplatno preuzeti na Google Play Store ili App Store a koju je potrebno da pokažete prilikom posete svakog sportskog objekta.

Obaveštenje o korišćenju pogodnosti >>>

Vikend SkiPass tokom skijaške sezone na Kopaoniku

Vikend SkiPass tokom skijaške sezone na Kopaoniku

Želite da za vikend odete na Kopaonik i provedete ga skijajući na čistom vazduhu? Ništa lakše. Sa Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnom karticom na raspolaganju Vam je SkiPass program koji podrazumeva korišćenje ski-pass u trajanju od 3 dana vikenda, u periodu od petka do nedelje, tokom skijaške sezone na Kopaoniku. Za korišćenje navedene pogodnosti neophodno je da Skijalištima Srbije pošaljete imejl sa imenom i prezimenom, skeniranom ličnom kartom ili pasošem kao i informacijom o periodu za koji ste zainteresovani na vladan.jokovic@skijalistasrbije.rs , gordana.milic@skijalistasrbije.rs  i nenad.savic@skijalistasrbije.rs

Obaveštenje o korišćenju pogodnosti >>>

Preko 250 kanala dostupnih na Arena Cloud app

Preko 250 kanala dostupnih na Arena Cloud app

Želite da pogledate omiljeni film, poslednju epizodu popularne serije ili utakmicu vašeg omiljenog sportskog kluba? Kao i da pogledate šta novo ima na preko 250 televizijskih kanala? Arena Cloud paket omogućava vam pregled Arena Sport kanala, naslova iz video kluba kao i veliki broj ostalih TV kanala. Na raspolaganju su Vam:

 • Arena Sport kao i još 250 kanala
 • Preko 40 HD kanala
 • Opcija vraćanja programa do 7 dana unazad
 • Naslovi iz Video kluba
 • Radio

Spisak svih dostupnih kanala možete pogledati na internet stranici https://arenacloudtv.com/ na stranici Paketi. Logovanje Vam je dostupno putem pametnog telefona, tableta i smart televizora a podržano je od strane IOS, Android i Huawei platformi kao i od smart televizora LG, Samsung, Apple TV, Amazon Firestick i Android TV. Arena Cloud paketi su vam dostupni u sledećim zemljama: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Severna Makedonija i Slovenija a emitovanje određenih kanala zavisi od zemlje u kojoj se koristi usluga.

Nakon što se odlučite za navedenu pogodnost prilikom prvog preuzimanja kartice dobićete sms poruku sa aktivacionim kodom. Da biste koristili pogodnost neophodno je da preuzmete mobilnu aplikaciju sa odgovarajuće prodavnice:

Ukoliko vam je potrebna asistencija na raspolaganju vam je Arena Cloud korisnički servis na imejl adresi podrska@arenacloudtv.com.

Obaveštenje o korišćenju pogodnosti >>>

magnifica savetnik zakazite sastanak pozovite odmah

APPLE PAY. INOVACIJA POD VAŠIM PRSTIMA.

Zaboravite novčanik. Povežite svoju VISA i Mastercard® karticu sa Apple uređajima. Plaćajte jednostavnije i brže.

Sigurna kupovina putem interneta

 

Kupujte sigurno na svim veb-sajtovima širom sveta. Plaćanje prilikom kupovine na veb sajtovima sa istaknutom oznakom Mastercard SecureCode i Mastercard ID check, potvrđuje se uz pomoć jednokratne lozinke koja se za svaku transakciju dobija SMS-om na broj mobilnog telefona verifikovanog, potvrđenog u ekspozituri Banca Intesa. Više informacija o ovoj metodi zaštite možete saznati i OVDE

 

Bezbednosne preporuke

Saznajte više

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)