• Nema predloga

Kupovina na rate i poklon cash

Visa Platinum platna kartica

Šta je važno da znam?

I rate i poklon keš

Sada možete kupovati na rate svojom debitnom Banca Intesa Visa karticom, a uz to dobiti i poklon keš.

Do kada?

Potrebno je samo da do 31.12.2021. obavite kupovinu na određeni broj rata Vašom Visa platnom karticom i očekuje Vas poklon.

Poklon iznos na Vašem računu

Poklon iznos ćemo uplatiti na Vaš platni račun do 24.1.2022.

Očekuje Vas poklon iznos od:

  • 600 RSD za kupovinu na 3 do 5 rata 
  • 900 RSD za kupovinu na 6 do 11 rata 
  • 1.000 RSD za kupovinu na 12 rata. 

Dodatne informacije

Podsećamo Vas da Vam je u okviru Vašeg platnog računa odobrena usluga kupovine na rate debitnom karticom i da ovu pogodnost možete koristiti na više od 9.000 prodajnih mesta u zemlji. 

Dovoljno je da prilikom kupovine prodavcu naglasite da želite da platite na rate svojom Visa platnom karticom.

Naknada se obračunava po rati i iznosi 50 RSD, odnosno 40 RSD ako imate Intesa Hit Plus platni račun, dok je u okviru Intesa Magnifica računa kupovina na rate bez naknade. 

Pozivamo Vas da u nastavku pogledate na kojim većim prodajnim mestima možete kupovati na rate Banca Intesa debitnom karticom i ujedno napominjemo da informaciju o trenutno raspoloživom iznosu za plaćanje na rate možete dobiti slanjem SMS-a sadržine DR na broj 1500. Cena poruke je 6 RSD + PDV i taj iznos se uvećava za cenu standardne SMS poruke koju naplaćuje mobilni operater u skladu sa svojom cenovnom politikom.

Napomena: Pravo na poklon iznos ostvarujete jednom kupovinom Visa platnom karticom za fizička lica, na broj rata koji odaberete. Broj rata, kao i minimalni iznos za podelu na rate, određuje trgovac i ove informacije možete dobiti na prodajnim mestima. Plaćanje na internet prodajnim mestima, kao i na mestima sa delatnošću igre na sreću, kockarnicama, kladionicama, i podizanje novca na bankomatu ne učestvuju u akciji. Možete ostvariti pravo samo na jedan poklon iznos koji ćemo uplatiti na Vaš platni račun. Ova mogućnost je na Vaše ime i ne može se preneti na drugo lice.