• Nema predloga

Popusti i poklon keš uz Mastercard karticu

Popusti i poklon keš uz Mastercard karticu

Kupujte Banca Intesa Mastercard® Platinum kreditnom karticom na internet prodajnim mestima, sigurno i jednostavno i ostvarite pogodnosti do 30.6.2022.

  • DO 75% POPUSTA očekuje Vas na internet prodajnim mestima naših partnera. Više informacija o popustima pogledajte u nastavku.
  • POKLON KEŠ u iznosu 1.010 dinara, za najmanje 3 kupovine Vašom Mastercard kreditnom karticom na internet prodajnim mestima u Srbiji, u ukupnom iznosu od minimalno 3.000 dinara. 

Uživajte u kupovini svojom Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnom karticom, jer do 30.6.2022. istovremeno možete ostvariti popust kao i pravo na poklon keš.

Uz to podsećamo Vas da svojom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom možete kupovati jednostavno i sigurno na internet prodajnim mestima. Dovoljno je da prilikom kupovine unesete broj svoje kartice, datum isticanja, kao i CVC2 kod (trocifreni broj koji se nalazi na poleđini kartice) i uz dodatni nivo zaštite - upotreba jednokratne lozinke (SMS OTP), uživajte u svim pogodnostima kupovine iz fotelje. 

Pogledajte ponudu popusta koje možete ostvariti prilikom kupovine svojom Mastercard Platinum kreditnom karticom na internet prodajnim mestima naših partnera.Tehnomanija

•    Do 30% popusta na televizore
- 25% popusta na Philips
- 30% popusta na Samsung
- 25% popusta na Alpha i 
- 25% popusta na TCL televizore
•    20% popusta na Beko i Gorenje belu tehniku
•    36% popusta na bicikle
•    38% popusta na baštenski nameštaj
•    Do 42% popusta na bazene
•    45% popusta na paket koji uključuje Orbit baby kolica, orbit baby putnu torbu za pakovanje kolica i orbit baby kolevku za bebe (molimo vas da prilikom kupovine u korpu dodate sva tri artikla zasebno, a popust će se automatski obračunati na ceo iznos računa)
•     Do 24% popusta na odabrane modele mobilnih telefona:
-    22% popusta na model Samsung Galaxy Z Fold 3 12 GB/256 GB DS
-    24% popusta na model Samsung Galaxy A53 5G 6 GB / 128 GB
•    Popusti na deo asortimana iz kategorija Smart satovi, digitalni aparati i  IT dodaci

Napomena: Popusti se ne mogu sabirati i ne važe za artikle koji su na sniženju. Popust se obračunava na redovne maloprodajne cene.

KAKO DA OSTVARITE POPUST
Posetite Tehnomanija sajt i u okviru posebno izdvojene ponude za korisnike Banca Intesa Mastercard Platinum kreditne kartice, pronaći ćete promotivni KOD koji je potrebno da unesete prilikom kupovine i Vaš račun će biti umanjen za navedeni popust.

www.tehnomanija.rs
 Shoppster

Do 75% popusta na odabrane linije proizvoda

KAKO DA OSTVARITE POPUST
Posetite Shoppster sajt i u okviru posebno izdvojene ponude za korisnike Banca Intesa Mastercard kreditne kartice, pronađite više informacija o proizvodima kao i visini popusta koji Vas očekuju.
Tu Vas očekuje i promotivni KOD koji je potrebno da unesete prilikom kupovine i Vaš račun će biti umanjen za definisani popust, za odabrani proizvod.

www.shoppster.com/sreKupi

Na već snižene cene klima uređaja do 15% i besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije, kao i unosa u stan za područje grada Beograda, ostvarujete još i 
•    10% dodatnog popusta za VIVAX klime i
•    5% popusta na klime svih ostalih brendova

KAKO DA OSTVARITE POPUST
Posetite eKupi sajt i u okviru posebno izdvojene ponude za korisnike Banca Intesa Mastercard kreditne kartice, pronađite više informacija o proizvodima kao i visini popusta koji Vas očekuju.
Dovoljno je da unesete broj svoje platne kartice uz ostale obavezne podatke i Vaš račun će automatski biti umanjen za iznos popusta.

www.eKupi.rs
 

 Laguna

15% popusta na knjige u izdanju Lagune.
Popust važi u periodu od 1.6. do 30.6.2022.

KAKO DA OSTVARITE POPUST
Prilikom kupovine na internet prodajnom mestu partnera dovoljno je da unesete broj svoje platne kartice uz ostale obavezne podatke i Vaš račun će automatski biti umanjen za iznos popusta.

www.laguna.rsFilip travel

•    5% popusta za sve rezervacije sa periodom putovanja  od 01.08.2022 do 01.11.2022. 
•    Besplatan privatni transfer na destinaciji

Napomena: Ponuda se odnosi na paket aranžmane iz ponude agencije (ne odnosi se na kupovinu avio karata).

KAKO DA OSTVARITE POPUST
Prilikom kupovine na internet prodajnom mestu partnera dovoljno je da unesete promotivni kod MCPLATINUM u označeno polje i Vaš račun će automatski biti umanjen za iznos popusta.

www.filiptravel.rs
 Vitapur

•    10% popusta na sve artikle, sem dušeka
•    5% dodatnog popusta na već snižene cene Vitapur dušeka

KAKO DA OSTVARITE POPUST
Prilikom kupovine na internet prodajnom mestu partnera dovoljno je da unesete promotivni kod VITAPUR5 za dušeke, odnosno VITAPUR10 za sve ostale proizvode i Vaš račun će automatski biti umanjen za iznos navedenog popusta.

Napomena: Promotivni kodovi i akcije se ne mogu sabirati.

www.vitapur.rs

NAPOMENA: Istovremeno možete ostvariti pravo na popust, kao i poklon keš prilikom internet kupovine na prodajnim mestima u Srbiji, Vašom Mastercard kreditnom karticom za fizička lica, do 30.6.2022. Poklon keš biće uplaćen u roku od 30 dana od izvršene poslednje kupovine tokom juna i to na račun Vaše Mastercard kreditne kartice. Pravo na poklon keš možete ostvariti samo jednom. Više informacija, kao i detaljnija pravila koja se tiču ostvarivanja prava na poklon keš možete pogledati na sajtu Mastercard kartičarske organizacije.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)