• Nema predloga

I na rate, i poklon vaučer!

Šta je važno da znam?

Lilly poklon-vaučer u vrednosti od 1.000 dinara

Vas očekuje ukoliko do 11.3.2022, u Lilly drogerijama obavite kupovinu Visa debitnom karticom na rate, u minimalnom iznosu od 3.000 dinara.

Poklon-vaučer sa jedinstvenim kodom


će biti prosleđen na broj Vašeg mobilnog telefona, putem SMSa do 28.3.2022.


Pravo na poklon-vaučer


ostvarujete prvom kupovinom u Lilly drogerijama, u promotivnom periodu.


Uživajte u kupovini i poklonu koji smo pripremili za Vas.

Napomena: 
Pravo na poklon-vaučer ostvarujete jednom kupovinom na rate Visa debitnom karticom za fizička lica, u bilo kojoj Lilly drogeriji. Minimalni iznos za podelu na rate, uz koji možete da osvojite vaučer, je 3.000 dinara. Po ostvarenju uslova akcije, Banka će u definisanom roku poslati sms sa vaučerom u vrednosti od 1.000 dinara, koji možete da iskoristite u Lilly drogeriji, bez potrebe za bilo kakvom identifikacijom.

Plaćanje na Lilly drogerije online shop-u ne učestvuje u akciji. Možete ostvariti pravo samo na jedan poklon-vaučer. Ova mogućnost glasi na Vaše ime i ne može se preneti na drugo lice.
Naknada za kupovinu na rate se obračunava po rati i iznosi 50 RSD, odnosno 40 RSD u okviru Intesa Hit Plus platnog računa, dok je u okviru Intesa Magnifica računa kupovina na rate bez naknade. Informaciju o trenutno raspoloživom iznosu za plaćanje na rate možete dobiti slanjem SMSa, sadržine DR na broj 1500. Cena poruke je 6 RSD + PDV i taj iznos se uvećava za cenu standardne SMS poruke koju naplaćuje mobilni operater, u skladu sa svojom cenovnom politikom.
 

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)