• Nema predloga

Intermezzo - Gotovinski kredit do 71 meseca

Šta je važno da znam?

Ko može da uzme kredit?


Potrebno je da budete Magnifica klijent banke kako biste aplicirali za Intermezzo kredit, kao i da imate zaposlenje na neodređeno vreme.

Kao Magnifica klijent, kredit možete realizovati po povoljnijim uslovima.

Kolika je rata kredita?


Na iznos kredita od 200.000 RSD na period otplate od pet godina vaša mesečna rata iznosila bi 4.348 RSD .

Izračunajte ratu za željeni iznos kredita na kalkulatoru ispod i zakažite poziv.

Kako do kredita?Intermezzo keš kredit možete realizovati i putem aplikacija digitalnog bankarstva ako ste registrovani korisnik, i to u samo nekoliko koraka.Intermezzo kreditni kalkulator

Izračunajte ratu vašeg kredita.

Iznos kredita

min. 0 EUR max. 0 EUR

Kamatna stopa

Period otplate 0
0 Meseci 0 Meseci

 

Rezultati kalkulacije su informativnog karaktera. Naknada za obradu kredita je uračunata u ukupan iznos koji korisnik treba da plati po kreditu. Detaljne informacije o kreditu možete pronaći u opisu i reprezentativnom primeru na dnu stranice.

 • Rezultat kalkulacije
  • Mesečna rata Mesečna rata uz fiksnu kamatnu stopu - EUR
  • Mesečna rata uz varijabilnu kamatnu stopu - EUR
  • Iznos kredita - HRK
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - EUR
banca intesa magnifica platni racun

Postanite Magnifica klijent

Otkrijte privilegije Magnifica Premium bankarstva. Ostavite svoje podatke i Magnifica savetnik će vas kontaktirati u najkraćem roku.
Uzmite kredit putem mobilne aplikacije
online kes kredit banca intesa
Uzmite kredit putem mobilne aplikacije
Prijavite se u aplikaciju za digitalno bankarstvo i odaberite opciju "Krediti" i odaberite jedan od tri ponuđena kredita.
Odredite iznos, rok otplate, unesite platu i saznajte sve uslove željenog kredita (kamatna stopa, visina mesečne rate itd.).
Odaberite račun, prihvatite navedena dokumenta, unesite PIN i otpočnite proces realizacije zahtevanog kredita.
Sačekajte obaveštenje o rezultatu zahteva. Nakon odobrenja, izvršite uvid u dostavljenu dokumentaciju i potpišite je unosom PIN-a.
Nakon potpisivanja dokumentacijeovac će se naći na odabranom platnom računu.

Finansiranje prilagođeno vama

Život je pun iznenađenja i nepredviđenih troškova koji često dođu potpuno neplanirano. U tim situacijama neophodno je pronaći siguran izvor finansiranja. Kao naš Magnifica klijent možete na brz i jednostavan način doći do većeg iznosa novca.

Intermezzo gotovinski kredit Banca Intesa vam pruža mogućnost da pauzirate otplatu mesečne rate onda kada vam je to zaista potrebno tokom jedne kalendarske godine, a ukupno do pet puta tokom perioda otplate.
Procedura za podnošenje zahteva za odlaganje rate vrlo je jednostavna i možete je obaviti u najkraćem roku kod vašeg Magnifica savetnika.

Zakažite sastanak kod vašeg Magnifica savetnika. Sastanak s Magnifica savetnikom možete zakazati slanjem imejla ili pozivom. 

magnifica savetnik zakazite sastanak pozovite odmah

Zakažite sastanak kod vašeg Magnifica savetnika

Sastanak sa Magnifica savetnikom možete zakazati slanjem imejla ili pozivom. Kontakt Magnifica savetnika proverite na 011 310 88 88.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)