• Nema predloga

Riziko životno osiguranje

Životno osiguranje

Osiguranje života pruža finansijsku sigurnost u slučaju neželjenih događaja, a ukoliko se odlučite za životno osiguranje sa štednom komponentom, obezbedićete sebi dodatna sredstva koje možete koristiti prema svojim potrebama. Banca Intesa u saradnji sa Generali osiguranjem pruža vam mogućnost ugovaranja polise riziko i štednog životnog osiguranja, a vaš savetnik vam je na raspolaganju kako biste odabrali najbolje osiguranje za sebe.

Riziko životno osiguranje

Riziko osiguranje ugovara se uz kredit i predstavlja najbolji način da zaštitite svoje najdraže od finansijskih poteškoća u slučaju nastupanja neželjenih događaja. Ukoliko dođe do smrti osiguranika, osiguravajuća kuća pokriva ostatak duga po kreditu i oslobađa porodicu obaveze daljeg plaćanja rata kredita.

Karakteristike riziko osiguranja:

  • osiguran rizik smrti i rizik smrti usled nezgode
  • trajanje osiguranja jednako je trajanju ugovora o kreditu
  • osigurane sume su usklađene sa anuitetnim planom kako bi u svakom trenutku bile jednake ostatku duga po kreditu
  • nema štednu komponentu
Zašto ugovoriti?

Riziko osiguranje možete ugovoriti uz bilo koji kredit, novi ili postojeći, a naročito se preporučuje kod stambenih kredita sa dužim periodom otplate. U zavisnosti od visine osigurane sume i starosti osiguranika, može biti neophodno da osiguranik obavi lekarski pregled pre prijema u osiguranje.

Štedno životno osiguranje

Životno osiguranje sa štednom komponentom namenjeno je klijentima koji žele štednju na duži rok, ali i sigurnost da će njihovi najdraži dobiti finansijsku podršku u slučaju nastupanja neželjenih događaja. Banca Intesa, u saradnji sa Generali osiguranjem, u svojoj ponudi ima nekoliko proizvoda štednog životnog osiguranja  - uz profesionalnu podršku svog savetnika odaberite ono koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Na raspolaganju su vam sledeći proizvodi štednog životnog osiguranja:

  • Complete
  • Complete Pro
  • Providence
  • Stipendijska lična renta
osiguranje

Ponuda osiguranja u Banca Intesa

Ukoliko želite da saznate više o proizvodima osiguranja.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)