Vesti

Još povoljniji uslovi za kupovinu vozila uz Banca Intesa i Intesa Leasing

23/03/2017

Banca Intesa i Intesa Leasing pripremile su specijalnu ponudu za kupovinu vozila povodom 53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, uz godišnju kamatnu stopu za auto kredite već od 4 odsto, još povoljniji lizing u dinarima, kao i atraktivne poklone za klijente u saradnji sa kompanijama Visa i LUKOIL.

U okviru specijalne ponude banke građanima je na raspolaganju kredit za kupovinu novih vozila od pravnih lica indeksiran u evrima sa fiksnom kamatnom stopom od 4 odsto na godišnjem nivou i rokom otplate od 18 do 36 meseci. Banca Intesa odobrava kredit u iznosu od 3.000 do 30.000 evra, koji može biti uvećan za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija, uz učešće od minimum 30 odsto od bruto vrednosti zajma.

pročitaj više

Pobednici konkursa "Osvojite put u Milano za dvoje"

07/03/2017

Pobednici konkursa "Osvojite put u Milano za dvoje".
Banca Intesa i Mastercard® čestitaju svim dobitnicima i pozivaju sve korisnike Mastercard kreditnih kartica da prate aktivnosti Banca Intesa i budu u toku sa svim aktuelnim kampanjma planiranim u narednom periodu.


pročitaj više

Specijalna ponuda Banca Intesa za finansiranje prolećne setve

23/02/2017

Banca Intesa kreirala je specijalnu ponudu kredita za ulaganja u obrtna sredstva kako bi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima pomogla da obezbede adekvatnu finansijsku podršku za nastupajuće prolećne radove u poljoprivredi.

pročitaj više

Radno vreme za Dan državnosti

14/02/2017

Banca Intesa će predstojeće Sretenje - Dan državnosti Srbije obeležiti neradno. Ekspoziture banke neće raditi u sredu i četvrtak, 15. i 16. februara 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je petak, 17. februar 2017. godine.

pročitaj više

Banca Intesa povećala plasman stambenih kredita za 40 odsto

03/02/2017

Banca Intesa potvrdila je 2016. godine svoju vodeću poziciju u segmentu stambenog kreditiranja, uz ostvaren međugodišnji rast plasmana osiguranih kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) od preko 40 odsto i tržišno učešće od 23 odsto.

pročitaj više

Intesa Sanpaolo među 20 najodrživijih korporacija na svetu

18/01/2017

Intesa Sanpaolo, međunarodna bankarska grupacija u okviru koje posluje Banca Intesa, uključena je u indeks 20 najodrživijih korporacija na svetu koji objavljuje specijalizovani kanadski časopis Corporate Knights. Intesa Sanpaolo je ujedno i jedina italijanska bankarska grupacija koja je postigla ovakav uspeh koji potvrđuje njenu sposobnost da strateški upravlja rizicima i mogućnostima u oblasti zaštite životne sredine, društvenog razvoja i upravljanja.

pročitaj više

Obaveštenje za korisnike Officebanking aplikacije

12/01/2017

Ukoliko usled zamene sertifikata Banke imate poteškoća u radu sa Officebanking aplikacijom elektronskog bankarstva za pravna lica, potrebno je da pokrenete link /upload/documents/elektronsk_bankarstvo/OBUpdaterNew.zip, otpakujte aplikaciju i pokrenete OBUpdater.exe.

pročitaj više

Odgovor za 15 minuta uz On-line keš kredite Banca Intesa

10/01/2017

U nastojanju da svojim klijentima omogući da na još jednostavniji i fleksibilniji način obezbede dodatna novčana sredstva, Banca Intesa im je pružila mogućnost podnošenja kreditnog zahteva i putem aplikacije elektronskog bankarstva.

pročitaj više

Radno vreme tokom novogodišnjih i božićnih praznika

29/12/2016

Povodom obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa neće raditi 2, 3. i 7. januara 2017. godine. Ekspoziture koje su otvorene subotom, 31. decembra 2016. radiće po izmenjenom radnom vremenu. Radno vreme poslovne mreže biće skraćeno i 6. januara 2017. Precizne informacije o radnom vremenu pojedinačnih ekspozitura Banke tokom praznika možete pronaći u tabeli na linku.

pročitaj više

Banca Intesa na listi CSR indeksiranih kompanija u Srbiji

08/12/2016

Banca Intesa dobitnik je specijalnog priznanja za rezultate postignute u procesu prvog nacionalnog CSR indeksiranja, čime se našla na listi kompanija koje su zadovoljile visoke kriterijume u implementaciji standarda društvene odgovornosti u svom poslovanju. CSR Indeks predstavlja jedinu nacionalnu metodologiju koja omogućava objektivno poređenje i procenu performansi kompanija koje posluju u Srbiji u kontekstu tržišne primene standarda društvene odgovornosti. CSR Index se zasniva na primeni metodologije koja je u potpunosti prilagođena stanju i razvijenosti nacionalne ekonomije, a osmišljena je na osnovu najboljih svetskih metodologija, analize indikatora društveno odgovornog poslovanja zemalja u razvoju kao i saradnji sa partnerima iz zemalja Evropske unije. Proces Indeksiranja se vršio tokom nekoliko meseci 2016.godine preko online alata koji se sastojao od upitnika sa preko 100 indikatora podeljenih u 5 kategorija: korporativno upravljanje, lokalna zajednica, radno okruženje, tržište i životna sredina, operacionalizovanih objektivnim i praktičnim pokazateljima.


Priznanje Banca Intesa je dodeljeno na CSR Forumu, stručnom godišnjem događaju koji domaćem poslovnom, javnom i civilnom sektoru predstavlja aktuelna rešenja i trendove iz oblasti društveno odgovornog poslovanja i ima za cilj da stimuliše razvijanje domaće CSR prakse kao i međusektorske saradnje kao preduslova za održivi razvoj društva.


Proces nacionalnog CSR indeksiranja koordinisan je od strane Smart kolektiva, organizacije koja je inicijator, pokretač i realizator prvog strateškog programa za razvoj CSRa u Republici Srbiji.

pročitaj više