Vesti

EIF i Banca Intesa potpisali ugovor o InnovFin garanciji

17/11/2017

Evropski investicioni fond (EIF) i Banca Intesa potpisali su danas ugovor o InnovFin garanciji za podršku inovativnim preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima (MSP) u Srbiji.

pročitaj više

Banca Intesa nagrađuje korisnike Mastercard kreditnih kartica putovanjem u Disneyland® Paris

15/11/2017

Svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje vikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris u godini u kojoj Disneyland® Paris proslavlja 25. godišnjicu postojanja, ukoliko u periodu od 06.11. do 03.12.2017. godine karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, naprave transakciju putem On-line kupovine ili podignu novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijave se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs. Broj transakcija jednom karticom nije ograničen, a svaka transakcija se može registrovati samo jednom.

pročitaj više

EBRD potpisala sa Banca Intesa i Intesa Leasing ugovore o tri kreditne linije

13/11/2017

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) potpisala je sa Banca Intesa i Intesa Leasing ugovore o tri kreditne linije u ukupnoj vrednosti od 60 miliona evra koje su namenjene finansiranju građana i realne ekonomije.

pročitaj više

Radno vreme za Dan primirja u Prvom svetskom ratu 

10/11/2017

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, ekspoziture banke koje rade subotom neće raditi 11. novembra 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je ponedeljak 13. novembar.

pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

08/11/2017

Imajući u vidu poteškoće koje je određeni broj klijenata imao pri uplati novčanih sredstava na kreditnu karticu tokom tehničkog unapređenja sistema za rad sa platnim karticama, Banca Intesa će svim klijentima, kojima obaveze po kreditnoj kartici dospevaju 10. u mesecu, pomeriti rok za izmirenje obaveza na 15. 11. 2017. godine.

pročitaj više

Uplate na kreditne kartice tokom unapređenja sistema

06/11/2017

Zbog rada na unapređenju sistema platnih kartica privremeno je otežan uvid u stanje i uplate novca na kreditne kartice putem Intesa On-line i Intesa Mobi usluga elektronskog bankarstva.


pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

04/11/2017

Usled rada na tehničkom unapređenju sistema Banke u narednih nekoliko dana može doći do povremene nemogućnosti korišćenja pojedinih funkcionalnosti u okviru Intesa On-line i Intesa Mobi usluga elektronskog bankarstva.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.

pročitaj više

S&P podigao rejting grupe Intesa Sanpaolo

02/11/2017

Agencija za kreditni rejting S&P Global Ratings povećala je dugoročni rejting Intesa Sanpaolo, matične grupacije Banca Intesa, sa „BBB-„ na „BBB“ i njen kratkoročni rejting sa „A-3“ na „A-2“, sa stabilnim izgledom.

pročitaj više

Banca Intesa izabrala najuspešnije poljoprivrednike u 2017. godini

31/10/2017

Banca Intesa proglasila je pobednike takmičenja za najuspešnije poljoprivredne proizvođače Intesa Farmer 2017 na svečanoj ceremoniji kojoj su prisustvovali Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i najviši predstavnici banke.

pročitaj više

MOGUĆE PRIVREMENE POTEŠKOĆE U RADU PLATNIH KARTICA

29/10/2017

U želji da unapredi kvalitet usluge i pruži efikasniji servis, Banca Intesa radi na tehničkom unapređenju sistema u domenu platnih kartica. Upravo iz tog razloga moguće je da u noći između nedelje 29.10. i ponedeljka 30.10. u periodu od 0:00h do 6:00h dođe do privremene nemogućnosti plaćanja Visa Electron, Visa Business Electron i Visa Internet platnim karticama.

Banka se unapred izvinjava klijentima na svim potencijalnim poteškoćama i zahvaljuje na razumevanju.

pročitaj više