Vesti

Banca Intesa kreditira izgradnju tržnog centra Ada

20/04/2017

Banca Intesa, u saradnji sa PBZ bankom u Hrvatskoj i VUB bankom u Slovačkoj, kao članicama Intesa Sanpaolo grupe, potpisala je sa kompanijom GTC S.A. obavezujuću ponudu u iznosu od 64 miliona evra za finansiranje izgradnje tržnog centra Ada u Beogradu, prve investicije kompanije GTC u maloprodajni sektor Srbije.

Tržni centar Ada prostiraće se na ukupno 34.400 kvadratnih metara modernog maloprodajnog prostora dizajniranog i sagrađenog u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.


pročitaj više

Radno vreme za Uskrs

12/04/2017

Banca Intesa će predstojeći praznik, Usrkrs obeležiti neradno. Ekspoziture banke neće raditi od petka 14. do ponedeljka 17. aprila 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je utorak, 18. april 2017. godine. U ekspoziturama označenim sa „Zona 24” klijenti tokom praznika mogu da koriste bankomate za podizanje novca i E-banking terminale koji im omogućavaju da izvrše bilo koje plaćanje sa svog tekućeg računa bez naknade, provere stanje ili odštampaju izvode po računima i kreditnim karticama.

pročitaj više

Još povoljniji uslovi za kupovinu vozila uz Banca Intesa i Intesa Leasing

23/03/2017

Banca Intesa i Intesa Leasing pripremile su specijalnu ponudu za kupovinu vozila povodom 53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, uz godišnju kamatnu stopu za auto kredite već od 4 odsto, još povoljniji lizing u dinarima, kao i atraktivne poklone za klijente u saradnji sa kompanijama Visa i LUKOIL.

U okviru specijalne ponude banke građanima je na raspolaganju kredit za kupovinu novih vozila od pravnih lica indeksiran u evrima sa fiksnom kamatnom stopom od 4 odsto na godišnjem nivou i rokom otplate od 18 do 36 meseci. Banca Intesa odobrava kredit u iznosu od 3.000 do 30.000 evra, koji može biti uvećan za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija, uz učešće od minimum 30 odsto od bruto vrednosti zajma.

pročitaj više

Pobednici konkursa "Osvojite put u Milano za dvoje"

07/03/2017

Pobednici konkursa "Osvojite put u Milano za dvoje".
Banca Intesa i Mastercard® čestitaju svim dobitnicima i pozivaju sve korisnike Mastercard kreditnih kartica da prate aktivnosti Banca Intesa i budu u toku sa svim aktuelnim kampanjma planiranim u narednom periodu.


pročitaj više

Specijalna ponuda Banca Intesa za finansiranje prolećne setve

23/02/2017

Banca Intesa kreirala je specijalnu ponudu kredita za ulaganja u obrtna sredstva kako bi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima pomogla da obezbede adekvatnu finansijsku podršku za nastupajuće prolećne radove u poljoprivredi.

pročitaj više

Radno vreme za Dan državnosti

14/02/2017

Banca Intesa će predstojeće Sretenje - Dan državnosti Srbije obeležiti neradno. Ekspoziture banke neće raditi u sredu i četvrtak, 15. i 16. februara 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je petak, 17. februar 2017. godine.

pročitaj više

Banca Intesa povećala plasman stambenih kredita za 40 odsto

03/02/2017

Banca Intesa potvrdila je 2016. godine svoju vodeću poziciju u segmentu stambenog kreditiranja, uz ostvaren međugodišnji rast plasmana osiguranih kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita (NKOSK) od preko 40 odsto i tržišno učešće od 23 odsto.

pročitaj više

Intesa Sanpaolo među 20 najodrživijih korporacija na svetu

18/01/2017

Intesa Sanpaolo, međunarodna bankarska grupacija u okviru koje posluje Banca Intesa, uključena je u indeks 20 najodrživijih korporacija na svetu koji objavljuje specijalizovani kanadski časopis Corporate Knights. Intesa Sanpaolo je ujedno i jedina italijanska bankarska grupacija koja je postigla ovakav uspeh koji potvrđuje njenu sposobnost da strateški upravlja rizicima i mogućnostima u oblasti zaštite životne sredine, društvenog razvoja i upravljanja.

pročitaj više

Obaveštenje za korisnike Officebanking aplikacije

12/01/2017

Ukoliko usled zamene sertifikata Banke imate poteškoća u radu sa Officebanking aplikacijom elektronskog bankarstva za pravna lica, potrebno je da pokrenete link /upload/documents/elektronsk_bankarstvo/OBUpdaterNew.zip, otpakujte aplikaciju i pokrenete OBUpdater.exe.

pročitaj više

Odgovor za 15 minuta uz On-line keš kredite Banca Intesa

10/01/2017

U nastojanju da svojim klijentima omogući da na još jednostavniji i fleksibilniji način obezbede dodatna novčana sredstva, Banca Intesa im je pružila mogućnost podnošenja kreditnog zahteva i putem aplikacije elektronskog bankarstva.

pročitaj više