Vesti

Banca Intesa potvrdila vodeću poziciju na e-commerce tržištu

29/05/2017

Građani Srbije su u 2016. godini putem e-commerce usluge Banca Intesa obavili više od 650.000 internet transakcija, a trgovci ostvarili više od 3,5 milijardi dinara prometa. Rast broja transakcija od 66 odsto i prometa od 53 odsto u odnosu na godinu ranije potvrdili su lidersku poziciju Banca Intesa na e-commerce tržištu Srbije.

pročitaj više

Banca Intesa pokrenula peti godišnji ciklus Intesa Farmer konkursa

12/05/2017

Banca Intesa pokrenula je danas peti po redu godišnji ciklus Intesa Farmer nagradnog takmičenja za najuspešnije poljoprivredne proizvođače. Nagrade se od 2013. godine dodeljuju u kategorijama ratarstvo, stočarstvo, voćarstvo i povrtarstvo, a od prošle godine i u kategoriji Slow Food proizvođač pokrenutoj u saradnji sa međunarodnom organizacijom Slow Food koja promoviše kvalitet, tradiciju i autentičnost lokalne proizvodnje hrane.

pročitaj više

Dodatnih 100 miliona evra kredita za preduzetnike i mala i srednja preduzeća

11/05/2017

Evropski investicioni fond i Banca Intesa produžili su ugovor o garanciji u okviru COSME programa Evropske unije za konkurentnost malih i srednjih preduzeća.

Aneks ugovora će omogućiti Banca Intesa da nakon uspešne realizacije 60 miliona evra kredita u okviru ugovora potpisanog u decembru 2016. podrži još 2.200 malih i srednjih preduzeća i preduzetnika sa dodatnih 100 miliona evra kredita sa znatno relaksiranim sredstvima obezbeđenja.

pročitaj više

Radno vreme za Međunarodni praznik rada

26/04/2017

Banca Intesa će predstojeći Međunarodni praznik rada obeležiti neradno. Ekspoziture banke neće raditi u ponedeljak 1. maja i utorak 2. maja 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je sreda, 3. maj 2017. godine. U ekspoziturama označenim sa „Zona 24” klijenti tokom praznika mogu da koriste bankomate za podizanje novca i E-banking terminale koji im omogućavaju da izvrše bilo koje plaćanje sa svog tekućeg računa bez naknade, provere stanje ili odštampaju izvode po računima i kreditnim karticama.

pročitaj više

Banca Intesa kreditira izgradnju tržnog centra Ada

20/04/2017

Banca Intesa, u saradnji sa PBZ bankom u Hrvatskoj i VUB bankom u Slovačkoj, kao članicama Intesa Sanpaolo grupe, potpisala je sa kompanijom GTC S.A. obavezujuću ponudu u iznosu od 64 miliona evra za finansiranje izgradnje tržnog centra Ada u Beogradu, prve investicije kompanije GTC u maloprodajni sektor Srbije.

Tržni centar Ada prostiraće se na ukupno 34.400 kvadratnih metara modernog maloprodajnog prostora dizajniranog i sagrađenog u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.


pročitaj više

Radno vreme za Uskrs

12/04/2017

Banca Intesa će predstojeći praznik, Usrkrs obeležiti neradno. Ekspoziture banke neće raditi od petka 14. do ponedeljka 17. aprila 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je utorak, 18. april 2017. godine. U ekspoziturama označenim sa „Zona 24” klijenti tokom praznika mogu da koriste bankomate za podizanje novca i E-banking terminale koji im omogućavaju da izvrše bilo koje plaćanje sa svog tekućeg računa bez naknade, provere stanje ili odštampaju izvode po računima i kreditnim karticama.

pročitaj više

Još povoljniji uslovi za kupovinu vozila uz Banca Intesa i Intesa Leasing

23/03/2017

Banca Intesa i Intesa Leasing pripremile su specijalnu ponudu za kupovinu vozila povodom 53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, uz godišnju kamatnu stopu za auto kredite već od 4 odsto, još povoljniji lizing u dinarima, kao i atraktivne poklone za klijente u saradnji sa kompanijama Visa i LUKOIL.

U okviru specijalne ponude banke građanima je na raspolaganju kredit za kupovinu novih vozila od pravnih lica indeksiran u evrima sa fiksnom kamatnom stopom od 4 odsto na godišnjem nivou i rokom otplate od 18 do 36 meseci. Banca Intesa odobrava kredit u iznosu od 3.000 do 30.000 evra, koji može biti uvećan za iznos premije polise kasko osiguranja koju izdaje osiguravajuća kompanija, uz učešće od minimum 30 odsto od bruto vrednosti zajma.

pročitaj više

Pobednici konkursa "Osvojite put u Milano za dvoje"

07/03/2017

Pobednici konkursa "Osvojite put u Milano za dvoje".
Banca Intesa i Mastercard® čestitaju svim dobitnicima i pozivaju sve korisnike Mastercard kreditnih kartica da prate aktivnosti Banca Intesa i budu u toku sa svim aktuelnim kampanjma planiranim u narednom periodu.


pročitaj više

Specijalna ponuda Banca Intesa za finansiranje prolećne setve

23/02/2017

Banca Intesa kreirala je specijalnu ponudu kredita za ulaganja u obrtna sredstva kako bi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima pomogla da obezbede adekvatnu finansijsku podršku za nastupajuće prolećne radove u poljoprivredi.

pročitaj više

Radno vreme za Dan državnosti

14/02/2017

Banca Intesa će predstojeće Sretenje - Dan državnosti Srbije obeležiti neradno. Ekspoziture banke neće raditi u sredu i četvrtak, 15. i 16. februara 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je petak, 17. februar 2017. godine.

pročitaj više