INTESA CASA RADIONICA

Za naše klijente smo, 22. decembra 2018. godine, u Intesa Casa centru za stambene kredite, u Bulevaru kralja Aleksandra 79, organizovali prvu u nizu radionica s korisnim savetima za uređenje stana. Tema prve radionice bilo je uređenje enterijera.

Open space

U kojim prostorijama vašeg doma provodite najviše vremena? Odgovori na ovo pitanje najčešće su kuhinja, dnevna soba i trpezarija. Savremeni život ponudio je koncept open spacea kao rešenje prostora u kome porodica može da boravi zajedno, baveći se raznim aktivnostima. Ako razmišljate o organizaciji ovakve prostorije, obratite pažnju na nekoliko važnih tačaka.

Razmeštaj prostorija prema funkciji

Vodite se kategorijom funkcionalnosti prilikom rasporeda. Na primer, trpezarija i kuhinja su povezane, pa je dobra ideja smestiti ih jednu do druge, da biste lakše služili obroke.

Vizuelna podeljenost

Prirodno je da želite da odvojite kuhinju od trpezarije na neki način. Postavite šank na koji možete nasloniti trpezarijski sto i time uštedite prostor. Ovo je praktično rešenje, jer vam je sve i dalje nadohvat ruke.

Veličina nameštaja

Uzmite u obzir dimenzije prostorije prilikom biranja nameštaja. Birajte sofu čija veličina ne ometa prolaze, grejna tela ili vrata.

Definisanje funkcionalnih celina

S obzirom na to da nemate zidove, celine morate definisati na druge načine. Grupišite nameštaj, postavite tepihe, spustite plafone iznad pojedinih zona i koristite rasvetu da biste ovo postigli.

STAMBENI KREDITI BANCA INTESA

Ponudu naših stambenih kredita pogledajte OVDE.

Stanovništvo