INTESA CASA RADIONICA

Treća radionica za naše klijente, na temu uređenja dnevne sobe, održana je 2. marta 2019. godine u Intesa Casa centru za stambene kredite u Zmaj Jovinoj 15 u Novom Sadu. Šta su sve naši klijenti mogili da čuju na ovoj radionici, pročitajte u nastavku.

Sofa pa sve ostalo

Kada za dnevnu sobu odaberete sofu za sedenje, završili ste pola posla. Sofu ćete naći u svakom domu, od najmanjeg stana do najveće vile, a budući da zauzima centralni deo, za ovaj komad nameštaja vredi izdvojiti i nešto više novca.

Birajte sofu prema obliku prostorije

Neke prostorije imaju pogodan oblik za ugaonu sofu, dok nekima više odgovara trosed uz dodatak dvoseda i fotelje. Za „U“ sofu morate imati veliku dnevnu sobu, jer ovaj tip sofe zauzima dosta mesta. I ne zaboravite – sofa mora biti orijentisana direktno ka TV-u (ukoliko u svojoj dnevnoj sobi imate TV).

Životne navike

Da li ćete izabrati ugaonu sofu, trosed, dvosed ili kombinaciju troseda, dvoseda i fotelje, zavisi od vaših životnih navika – koliko mesta za sedenje vam je potrebno u dnevnoj sobi (koliko članova ima vaša porodica i koliko često ugošćavate prijatelje), da li sofa treba da služi i za spavanje ili samo za sedenje, koliko vremena provodite gledajući televiziju i sl. Ne zaboravite da tabure može biti dodatno mesto za sedenje, a ne zauzima previše mesta.

Održavanje

Izbor štofa i materijala i njihovo održavanje zavise od vašeg stila života, da li imate decu i kućne ljubimce. Prirodni materijali, poput pamuka, lana, vune i sl., teže se održavaju od sintetike, ali sintetički mogu biti neprijatni na dodir. Naš savet je kombinacija prirodnih i veštačkih materijala, kako biste dobili najbolje od oba.

Najvažniji komad u dnevnoj sobi

Dobro razmislite o svemu, jer pogrešan izbor sofe je jedna od skupljih grešaka u opremanju dnevne sobe. S druge strane, dobar izbor će vas lako odvesti do pravog izbora klub-stola, TV police i ostalih manjih komada nameštaja.

Uređenje životnog prostora i kuhinje

O dekoraciji u dnevnoj sobi pričitajte OVDE.

Korisne savete za uređenje vašeg prostora možete pogledati
OVDE.

Tekstove vezane za uređenje kuhinje možete pronaći OVDE.

STAMBENI KREDITI BANCA INTESA

Ponudu naših stambenih kredita pogledajte OVDE.

Stanovništvo