INTESA CASA RADIONICA

Za naše klijente smo, 22. decembra 2018. godine, u Intesa Casa centru za stambene kredite, u Bulevaru kralja Aleksandra 79, organizovali prvu u nizu radionica s korisnim savetima za uređenje stana. Tema prve radionice bilo je uređenje enterijera.

Boje

Da li ste znali da svaka boja u prostoru utiče na naše raspoloženje? Tako je, kolorit u prostorijama u kojima boravimo utiče na naš život. Ukoliko ste u procesu uređenja životnog prostora, kada je izbor boja u pitanju, treba voditi računa o nekoliko osnovnih stvari.

Koliko vremena provodimo u prostoriji

Uvek imajte u vidu da različite boje imaju različite uticaje.
Na primer, tople boje utiču na povećanje apetita. Ako pogledate vizuelni identitet restorana brze hrane, shvatićete da se u njima uglavnom koriste baš ove boje.

Izloženost prostorije sunčevoj svetlosti

Boje će drugačije izgledati u zavisnosti od toga koliko je prostorija izložena sunčevoj svetlosti. Treba imati na umu da svetlije i toplije boje čine prostoriju osvetljenom, dok je tamne i hladne zatamnjuju.

Veličina prostorije

Jedno od osnovnih pravila kod uređenja prostora jeste da se kod većih prostora možemo slobodno igrati bojama, dok kod manjih treba biti oprezan s tamnim i jakim bojama.

Pogledajte atmosferu sa prve radionice

Ostale radionice

Tekst sa korisnim savetima na temu uređenja otvorenog stambenog prostora pročitajte OVDE.

Kako možete srediti svoju kuhinju, pročitajte OVDE.

Uređenje dnevne sobe zahteva posebnu pažnju, pročitajte sve o tome OVDE.

STAMBENI KREDITI BANCA INTESA

Ponudu naših stambenih kredita pogledajte OVDE.

Stanovništvo